watch:. Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 e pa ljudi ovo moze samo meni da se desi :))...znaci ja mislis da ovo sto mi se desilo da moze samo meni valjda....znaci igram sa ortak manager u mrezi i kraj sezone ja (milan) on (inter)...ja sam osvojio serie a i domaci kup on "samo" 3-ce mesto...i sad ucitava sezona i ja sve ono extra super...u balnsu sam bio u minusu 20 mil...i pocela nova sezona dobio sam od tv prava 50 mil i verovali ili ne dobio sam za transfere 1 mil :(((( i ja trazio u board jos kesa i oni kao evo ti 3 mil a ortak sto je najgore dobio je za transfere (bio je u minusu u balansu 15 mil) 35 mil i posle mu je uprava dala jos 15 mil znaci zhasu :))))))))))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 jel u pitanju fm2005? Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 da Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 do jaja ... prijavi im to ... ali moras da imas original disk ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 shta da ti kazem usralo ga :)) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 21, 2005 Author Report Share Posted March 21, 2005 to mozemo samo ja,roberto karlos i jos dvojica "u gradu" :) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts