Troublemaker Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Pa vozio sam pijan (tako je rekao balon za duvanje ) 90 na sat na putu na kome je upravo padao sneg, uleteo u krivinu i sjebao auto... sreca da niko nije stradao Kad sam pao voznju na poligonu i pandur mi rekao da sam nagazio liniju, maksimalno sam isturirao auto, krenuo u rikverc i pod punim gasom okrenuo, i zatim josh jedna krivina pod punim gasom na veom malom prostoru. Treba napomenuti da je bash bio pao sneg i da je bilo leda. Legenda kaze se instruktor drzao za srce a pandur posmatrao otvorenih usta Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
(MiGsa) Posted March 20, 2005 Author Report Share Posted March 20, 2005 @ T. najs , nadam se da imash vozacku:) nego kad smo vec kod kola, poslednji il predposlednji dan pre nego shto sam otisho u ameriku,... (ko shto sam vec reko na pocetku pod brojem 5.) sam se vozio na haubi od kola,... a fazon je bio... na ostrvcetu (parkinig,25 blok, kod hale) sedoh na haubu, pustishe u kolima... Tupacovu pesmu , "2 Of Amerikaz Most Wanted" (uvodni deo, Ain't nuttin but a gangsta party ) i da fazon bude josh jaci, drzim u ruci repliku uzija... i polako idemo ostrvcetom, dok ljudi koji prolaze kolima ne mogu da skrenu pogled od onog shto se deshava:D (priredili su mi i vatromet:)) ) ( )... Quote <font size="1"><font color="white">... I tako isho ja sam pustinjom sa bozarom u ruci...</font id="white"></font id="size1"> <font color="orange"><font size="1">..Give me a kiss to build the dream on and my imagination will drive upon that sweet heart i ask no more than this a kiss to build the dream on....</font id="size1"></font id="orange"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 hmm..za mene je najekstremnije kad treba da se parkriram ;))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 driftovao stojadinom po snegu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Tako sam prduno i nisam mogao da pobegnem od svog prdezha. Meni je toliko smredo, a kamoli ostalima koji su bili tu. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 eh da. pojeo sam jednom 3 full pljeke u duffu da bi dobio opkladu 2000 din. bilo mi je lose. Brate kako?? El znas ti sta je full pljeka u duf-u?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Brate kako?? El znas ti sta je full pljeka u duf-u?? hm. znam. jesam bio gladan ali posle jedne sam se vec bio zasitio. medjutim onda dodje ortak i kaze "ako pojedes jos 2, dam ti 2000 dinara". i ja odem narucim jos dve. i kada sam poceo da jedem trecu vec je krenula pegla da mi se baca, ali sam izdrzao. i uzeo nagradu 2 soma. ima i na kameri. ortak je snimao. ;> jos kad bi me video, bilo bi ti jos teze da shvatis. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 Ja sam vishe puta ronio sa bocama, bio na paraglajdingu, skakao sa litice (>10m) u more... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 1. imao sam 7 godina i trchao za zmijom dugom 1.5m i vikao: "mama, mogu da je drzim u aquariumu?!?!?!" 2. punio balone razredjivachem i bacao ih sa terase na vatru 3. punio kondome razredjivachem i bacao ih sa terase na vatru 4. pacio kesu upaljacha na vatru... ne sa trease 5. podmetnuo tjaletu one male crvene petarde u cigaretu, vijao me je po dvorishtu pola sata dok nisam shvatio da sam jachi od njega i odluchio se na last stand ... he ain't pretty no more 6.vadio sam kondenzatore iz napajanja ( 1000uf 220v) itd... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 odakle ti vatra ispod terase? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 tjale cepao roshtilj pa nije ugasio vatru Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 piroman a...? ako jesi, edesi kolega:D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 piroman a...? ako jesi, edesi kolega:D ( )... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 jos kad bi me video, bilo bi ti jos teze da shvatis. lol true =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2005 Report Share Posted March 20, 2005 ma ti mali i žilavi uvek mogu najviše da pojedu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 tipa taj fazon ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Pa znate kad je bilo ono takmicenje u brzom jedenju i kad je neki japanac od 50 kila pobedio neku stoku od 200 kila:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 ništa, stevo, ae na treniranje pa da se suočiš sa malim žutim hotdogožderom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 ne volim hot dog. ;> bar ne u velikim kolicinama. ;> Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts