tabasko_ Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Treba mi pomoc oko konvertovanj napravljene mape u hammer_v34 u mapu koja se moze koristiti za igranje. ja sam pokusao u winbspc ali mi javlja neke greske stalno. POMOZITEEEEEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheUndYinG Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Davno sam ja to pravio pa se i ne secam . . .ali chini mi se da sam koristio Zoner's HL tools za konvertovanje u .bsp evo ti url http://collective.valve-erc.com/index.php?...69206000&page=2 P.S. poshalji mi mapu kad je zavrshish :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabasko_ Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 poslacu ti mapu samo ako se snadjem sa ovim ZHLT. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabasko_ Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 napravio sam sve prebacio u .bsp ali kad startujem tu mapu u CS-u iskljuci mi ceo CS pred sam kraj kreiranja servera. Sta sad da joj radim. moze li neko da pomogne. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts