Guest nkin Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Ocu I ocu wow i samo wow dajem brdo para, ko ima wow i hoce da ga proda nek se javi na tel 0638656591, razmislite brdo para je u pitanju takva sansa se pruza samo 1dnom u zivotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Define "brdo" :) Zanima me bas.... :D Mada verujem da se ozbiljan kupac,i nadam se da ces kao i svi bez WoW-a naci svoju kopiju sto pre... Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Pazi generalno da mi neko sad da 500 jura ne bih mu dao nalog :P a i cenim da je tako i medju ostalima .... Probaj po ebayu mozda se ljudi vec bave time ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 prodacu ti ja svoj nalog za 150 eura imas dva chara po 30+ lvl Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 Pazi generalno da mi neko sad da 500 jura ne bih mu dao nalog :P a i cenim da je tako i medju ostalima .... Probaj po ebayu mozda se ljudi vec bave time ... bave se, bave se.. ja tako nabavio sebi i ortaku ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 bave se, bave se.. ja tako nabavio sebi i ortaku ;] Koliko si platio????Jer vidim da nema nigde da se kupi a plato ce tek za mesec dana[mozda] da nabavi? ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 oko 50$ po key... ali to mozhesh samo ako imash paypal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nkin Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 A bre azdajo bre mnogo je 150eura dajem ti odma 70.Za j...ni wow stekam od nove godine.Pristani pristani pristani.........Mnogo sam bolestan za wowom daj ga vamo odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 reche ti "mnogo para" 150 ili nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkin Posted March 11, 2005 Report Share Posted March 11, 2005 A bre ljudi smulujte se 150 je mnogo 70 je bas kako treba nemam vise.Kada stigne za koju godinu bice i onako 4200 tako da u svakom slucaju zaradjujete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 12, 2005 Report Share Posted March 12, 2005 Brate da imam dva komada i jedan da je neotpakovan dao bi ti ga ali nemam... ovo ti cenim toliko jer je oprema uz karaktera i kolicina zlata ekvivalent... jebga videcemo jos malo pa cu ti javim Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 oko 50$ po key... ali to mozhesh samo ako imash paypal.. Jel bi mogao da ti ja dam pare a da mi ti to narucis posto nemam paypal ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 mozesh da naruchish sa bilo kog games shopping sajta... ali samo nekoliko ce poslati u yugoslaviu Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 13, 2005 Report Share Posted March 13, 2005 Jel bi mogao da ti ja dam pare a da mi ti to narucis posto nemam paypal ???? figlosheviccu, zapravo to kod mene nije legalno, a i prso mi paypal ;) chekam novi sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts