JetSet Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 posto je plato vrlo organizovano sve po spisku.... interesuje me jel neko voljan da mi nareze diskove wowa... a ja cu naci cd key preko neta ono www.gamersloot.com i to.... unapred zahvalan Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakii Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Jel znas mozda jos neki sajt sa kog moze da se naruci CD key (osim gamersloot.com)?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 8, 2005 Author Report Share Posted March 8, 2005 Jel znas mozda jos neki sajt sa kog moze da se naruci CD key (osim gamersloot.com)?? ne. samo gamersloot. Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Mogu ja da ti narezhem, ali nemam obichne diskove, pa ono eventualno kao images na dvd? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 8, 2005 Author Report Share Posted March 8, 2005 Mogu ja da ti narezhem, ali nemam obichne diskove, pa ono eventualno kao images na dvd? :) donecu ti ja diskove... nije frka... ili mi narezi na dvd (kao imidze) pa cu ja da ih ovde prerezem... thanks ako nije frka da se cujemo za vikend oko toga... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 oki doki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts