./././ Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Jel moguce igrati wow u lanu bez orginal cd-keya... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 da... koristi search opciju na forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 NE NIJE MOGUCE IGRATI PIRATSKI WOW NA BLIZZ. SERVERIMA... Sry navika na pitanje koje se stalno postavlja (jednostavno razvijes Copy - Paset opciju u glavi od zamaranja) Imas na tone "Test servera" koje se lako nalaze na netu , ali morace uvek da ti bude upaljen komp koji ti predstavlja server , a takodje mozes da se zezas i previs razne gluposti (lik je stavio da mu quest na 1 LVL u da 1000 Golda i 17000 Expa , i slicne gluposti...) Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Pitao je za LAN :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 ma moze da se igra na LAN ... Samo treba da skines ovaj novi server sto je uradjen 100% ... Ja sam ga skinuo kao i patch 1.2.4 ... pOz Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Doa.... koji je to server? I da li mogu ja kući da se igram na njemu? Znači kad mi se igra podignem ga i igram se... zavr Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 sve informacije imas na www.worldofwarcraft.com na forum .... i za taj server ... sve . pOZ Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Brate, moram da te zamolim da mi da Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargad Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ja znam za "single player" varijantu tj. sve se desava na localhost-u, pa ako te to interesuje daj mi e-adresu da ti posaljem uputstvo. (Probao sam kod sebe i radi, a treba ti evropska verzija igre) Quote [url="http://www.thotbott.com/?c=Paladin"]Varanja čije kori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Hm, nemam pojma koja mi je verzija igre?!?!? I nije original. I da, interesuje me za to single player, odnosno da mogu kući sam da igram kad nemam original. No, ja imam neki server koji sam dobio na cdu, ali je vi Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
./././ Posted March 5, 2005 Author Report Share Posted March 5, 2005 Gde mogu naci piratsku verziju. Jel postoji neki sajt ili nesto gde ste vi skinuli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargad Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 na www.worldofwarcraft.ru ides na sekciju beta, pa tamo skines verziju 1.2.1. Poslednji put kas sam bio na tom sajtu igra je bila podeljena u 4 rar fajla od po 650 MB. Kad to skines (samo pazi veza ti verovatno nece biti preko 20KB/s bez obzira na brzinu tvoje veze, pa racunaj 10-ak dana skidanja :-( ) idi na www.gamershell.com pa na Movies & Patches pa tu nadji Patch enGB 1.2.3 (40 MB). Onda idi na www.blizzhackers.com na forum pa na Server development i ako i tada budes imao problema - javi se. Quote [url="http://www.thotbott.com/?c=Paladin"]Varanja čije kori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Izasao je patch 1.2.4 .... Sad za link jedino preko google-a da probate jer sad nisam na svom kompu ... da bi vam dao pravi link . pOz Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts