Ste Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 Skinuo sam iz mreze(naravno original) sledece fajlove: INSTALL.part4.rar INSTALL.part3.rar INSTALL.part2.rar Sta treba da radim kako bih instalirao igru???Verujem da je igra raspakovana iz dvd-a pa mora nesto da se cacka,znam da sam oko toce isto tako nesto drka pa jedva uspeo,ali sa ovim nema shanse,moze mala pomoc,mozda neko zna??? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 pa kao vidim to je zapakovano da bi se moglo staviti npr. na 5 CDova... osim ta tri dela fali ti part1 i josh jedan file koji pokrece otpakivanje svega toga... taj file je samo nekoliko kilobajta mozda malo veci ili manji... zavisi... ali je ipak dosta manji od ostalih... znaci samo pokrenes taj neki file i on te pita gde da raspakuje i sve ostalo ide samo... ^^ poz Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 ste imas objasnjenje kod nas na forumu na 10.2.1.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts