proz4c Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Planiram da za koji dan krenem sa igranjem i treba mi malko pomoci oko mage talenata . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 igram ga ja tu sam 28 nivo ono sto znam mogu ti reci, a arutha ga je igrao na US ako se ne varam i tamo je bio oko 45+ pa ti reci sta te zanima. Ja koristim fire granu do nekog 35 nivoa onda se prebacujem na arcan/frost no jos cu da vidim.... Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 28, 2005 Author Report Share Posted February 28, 2005 Koliko sam primetio fire/frost sabijaju ali je najisplativije/najkorisnije arcane stablo ... dobra je stvar shto mozesh da oduchish neke stvari i ka bildujesh druge . arutha aj javi se ;) thx A pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Najbolji build (po mnogima) je 31(Fire)/20(Arcane) Ako hoces da procitas neke tutoriale poseti nas mage.worldofwar.net site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted March 1, 2005 Author Report Share Posted March 1, 2005 to me i 3puje ... ako hocesh da budesh glavni baja 31 fire 20 na frost , ako hocesh da budesh koristan guildu frost/arcane , sise jedne shto daju tako malo poena ocu sve da bildujem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 pa tako se vrti prica jebga... meni je ok fire za sada malo duze cekam da se napuni ali kad izleti kuglica puf to znaju oni koji idu sa mnom... mag kao mag je papir... ubedljivo najveca mana kao i sto forsira intel i spirit... gde je po meni moranje intel + stamina Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Ja kada bih igrao Magea, to bi bio sigurno Frost/Arcane Mage, mnogo rulaju madjije! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted March 2, 2005 Author Report Share Posted March 2, 2005 To je sve zbog onih silnih mage-muvija u kojima sabijaju zar ne ? ;) koji likovi , stvarno su face nepre.ebivea .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 zavisi da li znash da ga igrash danas sam proshao pored UD maga u ashenvaleu i idem svojim poslom kad me je polyovo i krenuo da mi napada machku - zagino je zlo dok sam se ja odplyovo =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 vidis tu je greska mago bi trebo uvek poly zverku a tebe nasapunjati :)) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 naravno kad je ret, uvek se ide na ownera a ne na miniona =o) na kraju mi je maca poginula tho =o( navuko na nju NPC undaed rogove, one u dordanilu...ono sto meni nije jasno zasto bi neko napustio svoj kvest i prichu zbog short rusha...ne znam nisam u tom fazonnu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts