GcV.Bjeli Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 no name hemijska, juce kupljena u trafici, moze da prima razlicite patrone (u vise boja), vrlo malo koriscena, bez ogrebotine, sa minom 1800 dinara fixna cena svaka slicnost sa jednim topicom na ovom forumu je sasvim slucajna :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 brate da nisi malo pretero sa cenom ali malo ....... ......................................LOL......................................... KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
unity|sale Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 e i ja prodajem nista za 2000din... ako neko oce da kupi neka ode kod menke i neka trazi sve sto ima ;) Niste ni svesni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Da li bih ja mogao nekako da vidim tu olovku? Aj postuj sliku ili mi posalji na mail... zainteresovan sam. learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 kupljeno ... dajem ti sutra kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 prodato ... dajem ti sutra kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts