Jelena Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Ok,posto cu nadam se sutra da dobijem(najzad :) famoznog i najlepseg(hehe) warlock mounta i ujedno da zavrsim sa destruction stablom(distribucija poena),voleo bih da cujem malo vasa misljenja i iskustva sa buildovanjem talenata.. btw zensko ali u dusi musko :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mornee Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Destruction stablo je, za razliku od Demonologya, odlicno ali mi se ipak cini da se Afflictionom vise dobija (mada je u principu sve still igre). Affliction ima odlicne stvari kao Improved Corruption (dozvoljava ti instant cast), Improved drain soul i naravno fenomenalni Fel Concentration i Nightfall. Kad doguras do 5. lvl Fel Concentrationa imas 70% sanse da tvoje drain magije nece biti interruptovane, tako da pobacas DoTove, pustis VW da bije i drainujes ga bez problema. U Destruction stablo sam stavio 10 poena i nesto mislim da je to to (Bane i Improved Shadow Bolt na max), a iz Demonology cu dogurati Demonic embrace na lvl5. Vise mi se svidja Affliction stil igre, vise si utankovan mozes vise da istrpis dok DoTovi obavljaju svoj deo posla. Al kao sto sam rekao, sve zavisi od ukusa Btw, lvl36 here Quote Reserved for something catchy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts