Jump to content

Prodajem

zivk0

Recommended Posts

Ploca je Shattle ak32a via266a cipset i ploca podrzava sdram i ddr

duron 1300 mhz

256 mb rama

geforce2mx200 32 ram

30 gb hdd

modem

lan

cd rezac lg nov

cd drive

fdd

tastatura ,mis i podloga :)

Monitor LITEON 17 inca

i to sve za 300 E

sa xp profesional.................

a moze i da se dogovorimo

064-317-63-94

KURACCCCCCCCCCCCC

brate nema nista manje za tu masinu jer ima 2 nove stvari monitor satar 3 meseca i rezac koji je narezao manje od 10 diskova,....

pa ti racunaj monitor je pre 3 mesevca bio 100e a lg 23e,u plocu mogu da stanu procesori do athlona 2.4 xp+ i ram na 400mhz,......

KURACCCCCCCCCCCCC

Moze na plocu da ide 2400+, to je tacno, ali ga ti ne prodajes, nego prodajes Durona na 1300 MHz, moze da ide memorija 1 GB DDR400 RAM-a, ali ti imas 256 verovatno SD RAM-a, trece imas najproblematicniji hard disk koji se pojavio u poslednje 4 godine maxa od 30 GB koji se greje do 60 stepeni, zato te i pitam samo ako je sve isppravno.

Ja ne pricam o mogucem upgrade-u nego o ovome sto si napisao.

Taj monitor mogu da ti nadjem za manje od 90 evra NOV, a tvoj je vec polovan, sma si rekao star 3 meseca.

Rezac kosta sad nov 21 evra, sto bih tvoj racunao 23?

Kapiras?

Ozbiljan sam kupac, ali si ti neozbiljan prodavac.

Taj komp se prodaje Od kad sam zatvorio igraonicu...a to je nekih mesec dana ...... a uvalio sam ga jednoj poljoprivrednoj zadruzi....i jos plus naplatio setup xp-a i instalaciju laserskog stampaca.....sto je izaslo sve ukupno 320 eura......I zato je bolje ziveti na selu jer mozes jos uvek da nadjes neke geekove koji nemaju pojma o Zivotu a pogotovo kompu........ako ima neko nesto da proda nek mi posalje pm ili email

poz...

KURACCCCCCCCCCCCC

• Create New...