Jump to content

G3 5. i 6. mart

Pajser

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

evo i ja ostavim neke utiske...

organizacija je bila na nivou sto do sada nije nigde vidjeno kod nas...nemoj da se uobrazite :D mecevi su pocinjali tacno na vreme gde nije bilo nimalo kasnjenja....

vs explode , mnogo prodatih partija , dobili prvu kao ct izgubili drugu i tako dalje....nikad mi se nije desavalo da podbacim ali stvarno momci igraju na nivou ,nisu imali respect posto nas ne znaju, znam da bi bilo drugacije da se igrala neka druga mapa posto je cbble ocito mrtva mapa gde ne mozes nista da uradis ako nema nekog tplaya sto kod nas nije vidjeno...

btw neko je dao nase demoe njima sa cbble-a protiv veta sa ecg quali u kgb-u ali to vise nije bitno....

poz

I wish that BACKSPACE works in life!.

76561197968543066.png

dobri ste bili confe...bice jos bolje sledeci put...uskoro...ali ne vidim sta je cudno u tome sto su likovi imali vase demoe...to je normalana stvar po meni...isto kao sto se u fudbalu,basketu i ostalim sranjima razmenjuju kasete logicno je da i demoi mogu da se razmnjuju...trebali ste vi i njihove da pregledate...zapishi to :P

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

Uz svo postovanje conf-e mozda su metchevi neki poceli na vreme ali mi smo u subotu trebali da igramo u 9:00 a poceli smo oko 10:15 tako nesto inemojte da lupate da je organizacija dobra i te fore,tek sad shvatama koliko je Dule zvani lepra sto se tiche organizacije ispred svih vas ostalih.Primer dajem za prosli turnir u CATACOMB koji treba da bude uzor za ostale.I jos samo da pohvalim jedino Novosadske sudije koje su bile na nivou za razliku od nekih iskomplexiranih.Znaci lik mi dolazi i on hoce da mi odredi kad sam spreman? sreca da je zacepio gubicu na vreme.

I jos jednom kakvi bre bugari 4Glory ima da ih sabije go Heaven,Philip,Mileta,Distro....i objasnite tim Bugarima osnove osnovnih elemenata i da su dosli u Srbiju u kojoj ima pro ekipa go 4Glory (Pred1. brate vracaj se) [8D]

Glavom kroz zid kao kamikaza,

zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza.

Kada namirishem cu ja sam maher kao shu,

iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje,

kao Nikola Simic u srcu sam laf

kezman1.gif

Uz svo postovanje conf-e mozda su metchevi neki poceli na vreme ali mi smo u subotu trebali da igramo u 9:00 a poceli smo oko 10:15 tako nesto inemojte da lupate da je organizacija dobra i te fore,tek sad shvatama koliko je Dule zvani lepra sto se tiche organizacije ispred svih vas ostalih.Primer dajem za prosli turnir u CATACOMB koji treba da bude uzor za ostale.I jos samo da pohvalim jedino Novosadske sudije koje su bile na nivou za razliku od nekih iskomplexiranih.Znaci lik mi dolazi i on hoce da mi odredi kad sam spreman? sreca da je zacepio gubicu na vreme.

I jos jednom kakvi bre bugari 4Glory ima da ih sabije go Heaven,Philip,Mileta,Distro....i objasnite tim Bugarima osnove osnovnih elemenata i da su dosli u Srbiju u kojoj ima pro ekipa go 4Glory (Pred1. brate vracaj se) [8D]

tolko od tvoje Glorije [:D]

Da be, da be...

CyberProUnited

prvi dan turnir je kasnio oko 1 sat do prve partije eliminacija.

reci mi opaki kad se poslednji put igrao turnir koji se zavrshio pre oderedjenog vremena ? jel mozda catacohtymhmhgf...juce je kraj zakazan za 23:00 a zavrsen u 22:50

danas je doslo do kasnjenja zbog maratonske partije glorije(opet da im cestitam na fenomenalnoj partiji)..ali evo sad je 21:13 a finale je trebalo da pocne u 21H..niko nece da umre zbog pola sata(likovi se zazaju sa nasima na ffa :P i necemo da im smetamo :P)...kad ste crkavali po turnirima sa kasnjem od 7 sati sigurno si cutao...a to sto tebi treba zagrevnje od 4 sata je druga stvar...oni sednu 10 min and live :P ali ti si pro jbg

cccc

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

I jos jednom kakvi bre bugari 4Glory ima da ih sabije go Heaven,Philip,Mileta,Distro....i objasnite tim Bugarima osnove osnovnih elemenata i da su dosli u Srbiju u kojoj ima pro ekipa go 4Glory (Pred1. brate vracaj se)  [8D]

Roko moram ovako da ti kazem ali JEDI GOVNA!!!!

Ne postoji turnir koj nije imao barem minimalno kasnjenje.

Da jeste ne mogu da poreknem poceo je kasnije ali su se vasi mecevi zavrsili na vreme i sledetje 2 grupe pocele na vreme.

Sto se tice pocetka meca vi ste imali 10minuta za namestanje a niste pocinjali jer su jednom od vasih igraca slusalice krcale jer je Volume u win-u stavio na MAX i u cs-u na 0.9!!!!!

A to da bi nesto uradio da nije "zacepio gubicu" videli bi!!!!

Sto se tice tvog FENOMENALNOG lepre on je bio jedan od "visih" organizatora tako da mozes da organizujes CPL posto ti to ide od ruke vidjeno u gore navedenom postu!!!!

Svima ostalima hvala na pohvalama i kritikama(ovde ne podrazumevam roku debila) i pozivam vas da dodjete na sledetji G3 dogadjaj :)))

Evo ja bacam neki utisak...

Turnir mi se jako svideo, uz par nekih zamerki.

Elem, organizacija i sudije su bili na nivou, izlazili su u susret svim prohtevima igraca. Mashine su radile ok (cini mi se da je samo jednom komp zaboo na celom turniru, i to ne za vreme mecha, nego za vreme zagrevanja... mozda gresim).

Sama igraonica je lepo sredjena, ono.. GIGABYTE transparenti, kucista, hostese, reklamni materijali...

Par stvari mislim da su ispale jako, ali stvarno jako ruzne... pre svega mislim na ono za vreme mecha 4gl - c35, gde su pojedinci (da ne imenujem posto cak i ne znam sve nickove/imena) dobacivali uvrede igracima c35, pa i vikali gde se nalaze, u nekim tesnim situacijama.

Mozda indisponirani mentalitetom bugarskih igraca, koji posle svakog jebenog fraga chestitaju jedni drugima :)))

4gl je imala shansu, zamalo je bilo... mislim da je iskustvo presudilo, tj. da je c35 za nijansu bolji.

STA RECI... BUGARI SABILI !!!

GG

Get smart or die dumb!

Elem, organizacija i sudije su bili na nivou, izlazili su u susret svim prohtevima igraca. Mashine su radile ok (cini mi se da je samo jednom komp zaboo na celom turniru, i to ne za vreme mecha, nego za vreme zagrevanja... mozda gresim).

Sama igraonica je lepo sredjena, ono.. GIGABYTE transparenti, kucista, hostese, reklamni materijali...

Par stvari mislim da su ispale jako, ali stvarno jako ruzne... pre svega mislim na ono za vreme mecha 4gl - c35, gde su pojedinci (da ne imenujem posto cak i ne znam sve nickove/imena) dobacivali uvrede igracima c35, pa i vikali gde se nalaze, u nekim tesnim situacijama.

Mozda indisponirani mentalitetom bugarskih igraca, koji posle svakog jebenog fraga chestitaju jedni drugima :)))

4gl je imala shansu, zamalo je bilo... mislim da je iskustvo presudilo, tj. da je c35 za nijansu bolji.

GG

kolko sam ja razumeo ti ne zameras nista samoj organizaciji ili ljudima koji su radili na turu nego publici ;) ako je tako onda wtf to smo mi :D

GG

mislim stwarno isqstwo je presudilo no coment....

Za druga uvek brate a za pare jebem mater ! ! !

provod,alkohol,tjanter ostalo nije vazno ! ! !

Sweeperu imas iste zelje i pozdrave od mene takodje jedi govna.Reci mi zasto vozd moze da se zagreva od 8:30 a mi blejimo do 10:15,i niko nije rekao da sam pro nego o tretmanu koji bi valjda trebalo da bude isti za sve.Majmunchino retardirana kakve nema ni u enciklopedijama. [8D]

kezman1.gif

Ma ok sto se mene tiche al koliko sam video na ovom topicu je pisalo da iznesemo dobre i lose kritike.Nisam znao da ako neko kaze nesto lose vezano za tur treba da "jede govna" sto je dotichni napisao.Ne znam zasto ali po meni ovo nije najbolje organizovan tur,jer stvarno mi je glupo da protiv advance-a igramo jedni preko puta drugih na metar(znaci ne mozes nista da kazes da te ne cuju),a sledecu partiju lik iz vozd-a sedi pored mene deli nas kutija,e to za mene nije dobra organizacija.Cool mi je bilo u catacombi znaci jedna ekipa u VIP-u druga napolju,posle ti igras u VIP-u druga napolju pa mozes da pricas sasaigracima sto je normalno.Evo primera radi mi ct postavljena bomba na b sa sredine ide nas 3-ica ja i jos jedan krecemo kroz tunel jedan nastavlja sredinu i ja cujem coveka jasno i glasno dvojica tunel jedan sredina...To je to sto meni smeta a kompovi i fency look sto je lepo za oko to me iskreno ne interesuje,ja samo pricam o gammingu a gamming is a lifestyle :)

kezman1.gif

Ne znam zasto ali po meni ovo nije najbolje organizovan tur,jer stvarno mi je glupo da protiv advance-a igramo jedni preko puta drugih na metar(znaci ne mozes nista da kazes da te ne cuju),a sledecu partiju lik iz vozd-a sedi pored mene deli nas kutija,e to za mene nije dobra organizacija

tako su svi igrali..jedino ste vi izgubili zbog toga ??!

neeeeee

i mi smo igrali sa svima na metar od nas..

i nismo se bunili...

Niste ni svesni!!!

Cool mi je bilo u catacombi znaci jedna ekipa u VIP-u druga napolju,posle ti igras u VIP-u druga napolju pa mozes da pricas sa saigracima sto je normalno.

u ctb-u je bilo skoro isto kao i na svim ostalim turnirima...

sedis u vipu kao i tvoji protivnici..

sedis napolju kao i tvoji protivnici...

tako je bilo u i p+

kako tebi tako i njima...

gle Roka..

pricas o organizaciji...dza-bu-tras i onda posle Lepra zmaj itd..

OVO JE BIO LEPRIN TURNIR!!!!

Niste ni svesni!!!

Znas kako Sale ja i ti recimo navijamo za Partizan a masa njih navija za Zvezdu jel kapiras sta hocu da ti kazem(mislim moram da ti dam ovakav banalan primer da bi shvatio).Niti sam rekao da smo mi izgubili zbog toga nego da mi je to bezveze,i da nije moralo tako.I ne mogu da se smaram vise svi smo mi razliciti hvala bogu i ako meni nesto smeta ne znam zasto drugi imaju problem sa tim.Ponavljam na topicu je lepo napisano da napisemo sta nam se svidelo a sta ne.

kezman1.gif

Roko debilcino retardirana ;) pre nogo sto pocnes da pljujes sve redom prvo saznaj ko je i sta je bilo.

Ovaj turnir nije organizovao PlatoPlus nego G3. Jedan od visih clanova G3-a je i tvoj Lepra koj je organizovao CTB turnir koj je prosao lepo!

Ne mozes mi retji da si imao losije uslove nego ostali zato tisina.

Vi se niste zagrevali 8 godina jer je stavljala 1 po 1 ekipa i njima se namestalo iz razloga sto su kompovi bili minimalno testirani i bilo je nekih problemcitja ko masina sto je sasvim normalno na pocetku.

Imali ste i vise nego dovoljno vremena za zagrevanje kao i ostale ekipe. Kao i ostale ekipe ne samo iz vase grupe nego sve koje su igrale tu si bile jedna preko puta i pored druge ekipe!