Guest Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 pa nemam ja djoba da me zabavlja po ovom hladnom vremenu, tako da moram da sedim na forumu i brišem postove.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 meni quake3 pretstavlja drzavu na jugu severne koreje!!! Sta je to : "Taiwan"????? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1=n= Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 Pa ovo je vec strucno i pomalo psiho-pitanje.JA SLOBODNO MOGU DA KAZEM DA LJUDI STO PRIHAJU,TO NIJE ISTINA,tj. DA PROPAGANDA... TO SHTO ONI PRICHAJU.........NIJE ISTINA :) ma ljudi quake3 nam je druga keva!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ma vazi.... Shta te je Minx rodila ??? :) Q3 - jeftin vid zabave... mislim da ni ID-team nije ni sam mislio da ce Q3 ovakav da ispadne. Ja ..licno kad se iznerviram kucam /addbot <IME OSOBE KOJA ME JE IZNERVIRALA> i tako napunim server i posle TL - 10 min ... k'o nov chowek. " U PRINCIPU MORA TO TAKO" nista ja u kvejku ne bi diro .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rokafela Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 nebi da pametujem, ali nemogu da se suzdrzim... mislim da je neko na forumu ima signu tipa "it took a man 2 make quake, but now it takes quake 2 make a man..."! drugim recima/quake is alive... it will always be in our hearts, body's and our souls... trecim recima/kvejk je nesto cemu smo vecina nas posvetili dosta vremena i sto se jednostavno pretvorilo u jedan deo nas... mislim... i kad budemo bili dede i kada budemo videli da nam je unuk slucajno nasao i instalirao q3, verujem da ce 90% nas prici kompu i pokazati mu kako se radi rocketjump... i zatim ce taj isti neko probati da napravi neki RUR/SBB turnir za veterane (tj. ako svi nepocrkamo od globalnog zagrevanja pre tog turnira)!!! ... so high right now... ...sorry for tripping... Quote Don Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ko ce da dozivi da bude deda ? Ima cuka da ode u 50toj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts