proka Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Ooovaj... Pošto mi se je skoro stigao normalan net.. skinem ja 1.6 sa neta.. nakačim se na Beotelov server.. e sad.. ping je mali... ali mnogo mi laguje i secka.. fps pada do 20... mašina je celly@1.4, 512 sdram, ati 9000pro 64mb... da li je do podešavanja koja ja nisam video... ili ova igra traži jaču mašinu... Hvala Quote SKG | Prokka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 xexe pa pazi moze na toj masini lepo da se igra cs nema problema jedino ako si ti lose podesio graficku itd nema druge Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 slab komp. 1.6 je dosta zahtevniji od 1.5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ma trebalo bi da ti radi... mada me ta graficka zbunjuje :) nisi naveo kakav je taj net.... ako je ping mali a secka i laguje, verovatno je wireless :))) koji je govance ako je neki drugi (tipa sbb).. cl_updaterate 80, cl_cmdrate 60, rate 20000 (nemoj neko da je pisnuo da ovo ne valjda, posto meni radi sa 128k savrseno), fps_max... ako ne pomaze ovo.. jebem li ga.. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
proka Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 net je adsl beotelov, a igram na beotelovom serveru... probaću danas sa najnovijim drajverima potšo sam do sada držao Omegine... i sa tvojim rate-ovim... hvala ;) p.s. a grafička je vrh :) mislim... ja je volim :P Quote SKG | Prokka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ja sa mojom mashinom koja je dosta loshije od tvoje izvlachim 99fps ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Pa sad masina ti i nije bas dovoljna za stalnih 99 posebno na net serveru, posebno kad je masovka :) Ne diraj omega drajvere, veruj mi :) Jedini savet sto ja mogu da ti dam je da u openGL sekciji drajvera oboris texture i mipmap level na high performance. Meni je uspelo da onda drzi skoro stalno 99 (a imam dosta jaci i cpu i grafiku od tebe), ali izgleda bljutavo. I kad kazes laguje i secka... :) Lag je do neta seckanje do kompa :) P.S kako se potpisujes na beotelovom 1.6 serveru :) ? Kad vidis da na njemu igra f4ts0, bezi od njega taj ubiVa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proka Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 prokka.skg naravno :) inače.. da li je do drajvera.. ili do vaših setovanja.. sada radi mnogo bolje.. hvala! btw. da li još neko ima probleme sa lagom.. dakle baš lag.. a ide preko adsl-a na beotelov server.. i to beotelovog adsla :) Quote SKG | Prokka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprayoR Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 i meni nesto sabije kanter masinu a josh bolja je od ove ... neznam zasto ... Quote <Manja> nhf|baxuzz <Manja> el si josh pro <nhf|baxuzz> ne <Manja> aaaaaa <nhf|baxuzz> sad sam fency pro <nhf|baxuzz> :D <Manja> nemoj mene da sledis zovite me Manja the masta Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 to ti je do servera, nakache se likovi sa pingom 200-300 i onda svima skache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Plus sto ADSL beotelov radi jako cudno. Na 1.5 serveru covek ima adsl i ima ping 70 i kaze "super sam zadovoljan neki dan je bilo gore" Mislim super, ali trebalo bi da ima ping 10.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts