proka Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 igrao sam sa ortakom u prethodnih nedelju dana razne verzije.. ali uglavnom imaju po neki bug sa neprijateljima.. i onda mi jelte popizdimo... koji je po vama najbolji.. da ima dobre heroje... iteme.. još ako može da se kombinuje utoliko bolji.. uopšte mape sa herojima koje preporučujete... hvala! p.s. znma da sam otvorio sličan topic pre nedelju dana ali ovo je konkretnije :) p.p.s. nemojte da mi svateujete da se okačim na server.. jerbo ja igram na europe-pvpgn i nikako da nađem ljude.. tu su.. ali ih nema na kanalima.. + mi krstarica ne radi :( Quote SKG | Prokka Link to comment Share on other sites More sharing options...
killygor- Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ja imam oko 10 ver enfosa i do sad nijednom nisam primetio nije1 bug ? btw svi su do jaja nego videces 1. x kada budes presao ceo smorice te vise da igras Quote ADMINI posaljite mi pass za loc-killygor acc posto mi je neko promenio pass email:dankom64@yubc.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
proka Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 ma prešli smo mi već više verzija... ali volimo heroje... a enfo je najbolje što znam što interesantno u dva igrača :) Quote SKG | Prokka Link to comment Share on other sites More sharing options...
vl4d4 Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 mani se enfosa i kreni da igras x hero siege zato sto sabija killygor je upravu enfos smori posle prvog prelazenja ( kao x hero siege ali nema veze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proka Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 x hero sam već prešao :) idemo dalje... Quote SKG | Prokka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts