Wulfgar Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 E katolici po inerciji, kako ste vi tek smorili. @ Doolio e pa to ti pricam, evo veruj mi da nije, iako se ti tripujes da jeste, tako je bilo i za knjige, ja kazem nesto iz zajebancije, a ti onda popizdis jer trazis neko cinicno i sarkasticno znacenje koga nema...tako je bilo i za najtivs ako se secas za mundens iako, paj sad, i ja volim najtvis i ja volim tu pesmu, i stavio sam smajlija, ti si opet uspeo da popizdis jer si trazio neki sarkazam i negativnost... eto tako, ziv mi bio, nemoj se tripovati:) Eeeee, chekaj. Tu greshish, ja uopshte nisam popizdeo na tom topic-u, zajebavao sam se, a ti si se zapravo istripovao da te hejtujem, a to mi uopshte nije bila namera (kao shto sam ti posle i objasnio na PM). Tu je nesporazum nastao zbog onog frownie-ja koji za mene tada nije imao tako uzasno negativno znachenje. I nisam ga vishe koristio od onda, sem kad sam prichao o Bioware-u. Shto se tiche onoga na knjigama, tu si me ranio u srce , ja sam to tako shvatio pa sam ja tako i reagovao, ali dobro, ako kazesh da ti to nije bila namera, verujem ti i precrtacu te sa The Spiska. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 sa the spiska najvecih careva? ne vidim zasto bi to zeleo da uradis:))) pazi, ja jako retko, mogu reci nikad nisam nesto sarkastican/cinican/neslano saljiv:) tako da ako te opet ranim u srce, a ti iskuliraj malo, pa procitaj ponovo tako oladjen:) i nije bio frauni, nego onaj bas ljuti---> [:(!] Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts