K-ot!C* Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 pa nije bilo nista eto kako je prosao bice verovatno ponovo samo kotick nesto to da sredi i ja se nadam da ce biti ok ! nema,nema sve dok ja to ne u'fatim pod "svoje" :)) pa preko kolena pa da vidish kako ce da slusaju!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly*zomb1e Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 " pa u principu mora to .... ! " " Ma stavimo tu i ovde na pocetak... i imamo sve ! " " I IMAMO CJELU STVAR !! ... nista ja tu ne bi dir'o.... ..nista ja tu ne bi dir'o .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czm Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 i nista od q3-dana ... ja mislim da je za sve kriv lexer ... rek'o covek necu da dodjem i onda vise niko nije hteo da dodje ... e tako ti je to ... a dobra fora sa zdravkom colicem ... sto bi socrates(reebhimself) rekao - a toust tu ju, dzab vel dan ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts