`Dr. Nick Riviera` Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ukoliko znate engleski () i ukoliko vas ne mrzi da chitate, na ovom sajtu cete se dobro nasmejati... http://www.darwinawards.com/ Primer: We have a new Darwin winner, with the recent demise of a man at the hands of his lava lamp. "Why on Earth he heated a lava lamp on the stove, we don't know," said baffled police. No drug or alcohol evidence was found; Philip Quinn, 24, in his right mind, placed a lava lamp on his kitchen burner and turned up the flame. In due course, he rediscovered this favorite explosive generator of deadly shrapnel. He was found dead in his Kent trailer home, a shard of glass through his heart. Izvinjavam se ako je bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 pazi, ja uvek umirem od smeha na darvinove nagrade, ali ako cemo ozbiljnije malo, taj ceo koncept mi je previse surov i gnusan nekako... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 mene mrzi da citam.. uvek ove forume popunjavam tokom notji.. tako da su mi ochi pola zatvorene.. ko tje sad chitati sve to...al ako kazete da je dobro.. sigurno je dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 mene mrzi da citam.. uvek ove forume popunjavam tokom notji.. tako da su mi ochi pola zatvorene.. ko tje sad chitati sve to...al ako kazete da je dobro.. sigurno je dobro... mrgude, gde si na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 maho, mogao bi da pojasniš svoj potpis, da ne propadne topik.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 a zasto sam ja nevaspitana?! ijuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 maho, mogao bi da pojasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 e taj rad, to su ti momenti kada ti neka krajnje glupa fora bude do jaja.. prajsles.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 a moze i ona varijanta da si hteo da kazes da pravis topless sendvice, znaci ne one americke sa dva komada leba i izmedju svasta, nego one po naski sa samo jednim parcetom, a gore mazes i trpas sta oces, pa su zato topless:) i ladno mi nije pala na pamet varijanta sa threesomom:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 hahah, a meni uopste nije pala na pamet ta tvoja varijanta sa jednim parcetom hleba. damn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts