2bad Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 M@kER,Feb 11 2005, 22:02:15] http://home.arcor.de/miss.gallery/gallerie...-18_resize.html jel ova riba plache? da da Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 to je neka skola samo za ribe gde su muski po ucionicama.mozda su se zamonasile .LOL ")")") "D Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 to je neka skola samo za ribe gde su muski po ucionicama.mozda su se zamonasile .LOL ")")") "D Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 a pogle ovoj vene iskocile sigurno ima 3 dece ili bar tri abortusa iza sebe http://home.arcor.de/miss.gallery/gallerie...-12_resize.html Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persa Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Nijedna riba u Beogradu ne bi sebi dozvolila da obuce CIKLAMA! bluzu sa 6 otvora i 6 kockica ukrasenih shtrasom!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Nijedna riba u Beogradu ne bi sebi dozvolila da obuce CIKLAMA! bluzu sa 6 otvora i 6 kockica ukrasenih shtrasom!! mozhda je iz nekog prigradskog naselja ili josh verovatnije iz novog sada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 i sta bi uradio??? jel bi ih pozvao? sta bi rekao??? da pozvao bih ih :D i rekao da su okacene njihove slike na internetu i da mogu da tuze autora tj. tog lika sto je okacio slike ako je naravno to bilo protiv njihove volje :D :D jel ok ovo ili bi trebao jos nesto da im kazem ;] Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Evo josh jedne zanimljive fotke... http://tour.met-art.com/c50/met-art_Movie_Sisters.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 a pogle ovoj vene iskocile sigurno ima 3 dece ili bar tri abortusa iza sebe http://home.arcor.de/miss.gallery/gallerie...-12_resize.html Gde ti vidis njoj vene ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ma nema ta dece, vene joj od losih operejshna ...i gnoj =D Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Nego kako imam ja jednu ortakinju koja radi blajv za kredu od 500..... Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander aka G Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 klinkice uopshte nisu loshe ... znam shta bi im radio :D Ajde zajedno to da im radimo? Pa zajedno i cheliju da delimo? :D :D :D Quote Meus vita, meus nixor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 da pozvao bih ih :D i rekao da su okacene njihove slike na internetu i da mogu da tuze autora tj. tog lika sto je okacio slike ako je naravno to bilo protiv njihove volje :D :D jel ok ovo ili bi trebao jos nesto da im kazem ;] a sta ako nije preko njihove volje :) u svakom slucaju, takav razgovor mi deluje prilcino retardirano :D "Zdravo, video sam na internetu tvoje slike kako sa ortakinjama pokazujes sise i dupe pa sam hteo da te upozorim da mozes da tuzis onoga ko ih je okacio (sto de u pravno-birothenickoj sigurno nisu naucili jer si glupa ko noc) jer sad protiv tvoje volje 1000 klinaca i matorih perverznjaka, ukljucijuci i mene, drka na tebe. Oces na kafu, ne brini kupicu ja kondom ?" nevezano za to sto kapiram da su doticne neko '88, nekako bih preskocio celu konverzaciju koja bi pocela na navedeni nacin :))))))) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persa Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Alo ljudi, pa jeste li primetili da na prvom linku ispod pise da je slike okacio neki bugarin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Ne, a zar je vazno ko je kacio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Alo ljudi, pa jeste li primetili da na prvom linku ispod pise da je slike okacio neki bugarin? CUTI bolje da verujemo da su klinke iz BG ;) :) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 a sta ako nije preko njihove volje :) u svakom slucaju, takav razgovor mi deluje prilcino retardirano :D "Zdravo, video sam na internetu tvoje slike kako sa ortakinjama pokazujes sise i dupe pa sam hteo da te upozorim da mozes da tuzis onoga ko ih je okacio (sto de u pravno-birothenickoj sigurno nisu naucili jer si glupa ko noc) jer sad protiv tvoje volje 1000 klinaca i matorih perverznjaka, ukljucijuci i mene, drka na tebe. Oces na kafu, ne brini kupicu ja kondom ?" nevezano za to sto kapiram da su doticne neko '88, nekako bih preskocio celu konverzaciju koja bi pocela na navedeni nacin :))))))) hahahaahaha bjeli svaka cast za ovo Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gs.v1p Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 neki jebeni kurac ARCOR mi ispada na nekom jebenom jeziku mislim da je nemacki i ne znam sta da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Skonili su slike. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 JAOJ bre strasnooo..... koje preverznakinje .......sto mi nije jedna takva ...samo na pet minuta Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ako bi i toliko izdrzao. hohoho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrblue Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Veselo mi je u gacama... nego tjiro PM PM PM ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLackOuT Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Gde ti vidis njoj vene ? na sisama brate zato sto su na slici samo sise! btw link vise neradi banovo sam ga haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Pa bas na tim sisama nije bilo nikakvih vena No i da je bilo sta me za to boli q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts