Guest Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 za koji dan? ne bih se baš kladio u to.. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ma do kraja mesesa stize kako kazu... samo kog =)??? Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 ae sta se bunite.. meni dial-up super radi (pu pu pu.. da ga ne urochim) u sustini veza puca i sporo je samo kad ima virusa a ja sam imam dobar firewall.. i dial-up mi nikad bolje nije radio... ne secam se kad mi zadnji put pukla veza.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 5 kb je 5 kb, pucala ti veza ili ne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Anna^ Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 ma i ne puca veza i brzo radi... u spideru ima cable net.. znaci uzasno je sporo.. dal zato sto je igraona ili su oni kompovi mali.. s'ebani... ne znam.. al moj dial-up vala bolji i od cable...:) i opet.. pu pu pu.. da ga ne urochim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts