Dreadnought Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 moze obican dvd- citac da cita ovu igru ... Igricu sam nocas probao koja je na 2 dvd-a i UBIJA ... Odavno nesto dobro nisam igrao . Jel to regularna instal verzija ili neka copy sa hd-a (halflife style)? Neshto se sve merachim da nabavim, ali ako se "instalira" ko hl2, oma bataljujem ideju. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 svoju kopiju sam dobio na 2 dvd-a sa gomilom rar fajlova od 100 mega. kada se to sve raspakuje dobije se dvd image od nekih 5.5 gb, a kada se igrica instalira izadje nekih 6 giga. U principu instalacija je prosta i treba samo image staviti u daemon tools, instalirati i posle kopirati "fixed" exe. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 svoju kopiju sam dobio na 2 dvd-a sa gomilom rar fajlova od 100 mega. kada se to sve raspakuje dobije se dvd image od nekih 5.5 gb, a kada se igrica instalira izadje nekih 6 giga. U principu instalacija je prosta i treba samo image staviti u daemon tools, instalirati i posle kopirati "fixed" exe. aj napishi nam neshto o igri ... kojih sve jedinica ima , rase itd ... onako opshti utisak ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 svoju kopiju sam dobio na 2 dvd-a sa gomilom rar fajlova od 100 mega. kada se to sve raspakuje dobije se dvd image od nekih 5.5 gb, a kada se igrica instalira izadje nekih 6 giga. U principu instalacija je prosta i treba samo image staviti u daemon tools, instalirati i posle kopirati "fixed" exe. Znachi DVD image iscepkan u multiple archive? Pa onda je ok, to mogu da podnesem :) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Originalche ove igre kosta 3200 din . ;) Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 10, 2005 Report Share Posted April 10, 2005 nisam mnogo igrao poshto josh uvek igram SW:KOTOR2, ali iz nekoliko misija koje sam preshao mogu da kazem sledece: - grafika je strava - u prvih nekoliko misija pare (tj. resurse) dobijash kada hapsish teroriste :) - ume bash da smara americhka propaganda u igri Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts