Stanke Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 uzeo sam novi komp imam mx 310 i win xp i sens mi je 1 ali mi je o5 mnogo.. imam i logi drajvere i sve ali o5 nije ko na 98mici.. i mnogo me to mraci! el ima neki fix za to?? neki patch za mouse accel u xp-u? Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 ubij logitech drajver i u control panel/mouse/pointer options ugasi "enhance precision".. opet neće biti isto ko na win9x al neće imati akceleraciju toliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 10, 2005 Author Report Share Posted February 10, 2005 tnx pomoglo je!! Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivk0 Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 potrazi na netu mouse fix,...... i sve ce ti biti kao na 98 a ako te mrzi da trazis ostavi mi mail poslacu ti file.................... Quote KURACCCCCCCCCCCCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 potrazi na netu mouse fix,...... i sve ce ti biti kao na 98 a ako te mrzi da trazis ostavi mi mail poslacu ti file.................... stanke@serbiancafe.com kad instaliram taj mouse fix el ce ok raditi ako o5 instaliram logi drajver? Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 instaliraj mouseware, i ugasi akceleraciju, i odstikliraj disable acceleration in games, i to bi trebablo da reshi problem, bar je kod mene e da povecaj i ps2 rate na 200hz :) Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 da poveća ps2 rate za usb miš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 12, 2005 Author Report Share Posted February 12, 2005 instaliraj mouseware, i ugasi akceleraciju, i odstikliraj disable acceleration in games, i to bi trebablo da reshi problem, bar je kod mene e da povecaj i ps2 rate na 200hz :) nasao sam neki fix sad cu da vidim kakav je pa sutra javljam:) inacje koji crni ps2 rate? inace tako je i bilo ali o5 je bilo akceleracije.. Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 13, 2005 Author Report Share Posted February 13, 2005 sve je po starom sad! mouse fix objasnjava! Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 da poveća ps2 rate za usb mi Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 na osnovu cega bolji? to shto ima 70Hz manji rate od ps2? Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 kad vec koristish na usb evo ti jedan koristan program... http://www.majorgeeks.com/download4469.html Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanke Posted February 17, 2005 Author Report Share Posted February 17, 2005 kad vec koristish na usb evo ti jedan koristan program... http://www.majorgeeks.com/download4469.html imam ga vec:) tnx Quote Nema nista gore nego kad si na izletu u shumi i doddje delfin i pojede ti sendvice sa tunjevinom. Dajte mi dopunu za t191. Napolju je toliko hladno da ljudi umiru od smrti! Ja najvise volim "siroticu" sa euro-dzemom.. Kako sam smrso ko da sam izaso iz leukemije ~oLd.GaTeX~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts