Wulfgar Posted February 8, 2005 Author Report Share Posted February 8, 2005 I "Zrno peska iz profila". Ta legenda je bila popularna kod mene u osnovnoj. Doolio, mislio sam na shmora. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 pa da, nisi ni ti blesav da se kacis s mene, ali to mi je tek posle palo na pamet zrno peska iz profila je iz hajduka koliko se ja secam...valjda je napisao 'ja' preko cele strane i dobio keca... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 ma ima gomila licnih stvari... (mrzelo me da pruzim prst do S ) Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 9, 2005 Report Share Posted February 9, 2005 al si ga zato pruzio tri sekunde kasnije i to tri puta:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 ownage totalni koliko ga otkinuo za rodu , [buck] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Deo sa rodom je favorite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Visual Shock Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 roda je neprevazidjena ... cuo sam ja i gluplje sastave u sr. shkoli od ortaka koji je sedeo do mene (dok nije pao godinu iz srpskog) ... :) ali ovo je .. VRH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts