moravsky Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Imam cs 1.6 v19,imam CD i cheaterlog, i dobar komp i ne tako losu konekciju i ako probam da upadnem na neki server (bilo koji!!!) jednostavno izbaci i kaze da nisam C klasa! Nije moguce da su svi serveri LAN!? ...help meeee.....plz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 potreban ti je steam, odnosno originalan HL dok ga ne nabavis mozes igrati samo na no-steam serverima, koje mozes naci u sticky topiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 i da nemoj da palis cheaterlog jer ga mnogi bolje reci ni jedan non steam server ne trazi !! Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 ali i nasi serveri se tripuju do zla boga...ja imam sve update-ove i cd novi...i tako dalje...i cim udjem...ako stisem bilo koje dugme dok mi se ona cheating-death poruka ne pojavi kikuje me sam server...ili me i bez toga u sred partije jednostavno kikuje...nebooloza...!?!??!?! mozda neko zna u chemu je frka...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moravsky Posted February 4, 2005 Author Report Share Posted February 4, 2005 ...desilo se to da mi je original HL ostao kuci u Krusevcu jer sam mislio da zbog dva asa necu dobiti dozvolu od strane roditelja da igram cs preko neta... ...iako mi je cale `65 godiste - covek obozava da igra cs preko neta :))) ...pa je popustio... ...ali kasno... ... a taman mi je stig`o MX510... ... probao sam i nosteam servere tj. ubacim njihive ip adrese ali on kao da ih ne vidi???!!! ...probacu u 5 sati "sabajle" mozda bude veci protok?! ...svejedno... ...znate neki sajt gde mogu da skinem mp3 deftones-my own summer a da nema pun k.... virusa? ...don`t drink and drive take a yoint and fly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 ...iako mi je cale `65 godiste - covek obozava da igra cs preko neta :))) ...pa je popustio... ...ali kasno... ... a taman mi je stig`o MX510... ... probao sam i nosteam servere tj. ubacim njihive ip adrese ali on kao da ih ne vidi???!!! ...don`t drink and drive take a yoint and fly... u jbote ovaj je gori od kojota...:))) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts