bmd_strikes_again Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 team fuse atrocity/tiger21 2v2 team created just for Eurocup q3 TDM '05 players are members of SCG national team and have won with it on NC6 3rd place the players are also the best in serbia and montenegro, they have won 1st & 2nd on all national tournaments (1v1, 2v2, TDM) BRATE... link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Shta brate koji kurac..istina ;) Video svojim ochima, lichno pretio protivnicima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Sima, Rambo, Kiki i Dzo... Pa zar nisu osvajali sve u novije vreme? Jesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Da brate bmd .... sta nije jasno?? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pwnd. :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmd_strikes_again Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Sima, Rambo, Kiki i Dzo... Pa zar nisu osvajali sve u novije vreme? Jesu. jel si ti bio u komi, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 HAHAH BMD JADNICHE JADNICHE :))idi cedi bubuljice :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 jel si ti bio u komi, a? Izgleda da ces ti da zavrshish u komi s'tim nastupom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ostavi nesto i za mene :)))A i za Saint-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 ko je nebitna lichnost, sto gusi na forumu.. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 mozhda se misli na ono kada je banor ;) pushten da na wcgu dobije 10 diskova? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmd_strikes_again Posted January 28, 2005 Author Report Share Posted January 28, 2005 Sima, Rambo, Kiki i Dzo... Pa zar nisu osvajali sve u novije vreme? Jesu. u poslednjih sest meseci mojo 3 1. Tiger 2. Raven mojo 2 1. Raven 2. Tiger novi sad 1. Raven 2. Cile wcg q3 1. Veske 2. Tiger plato q3 2v2 1. Raven-Banor 2. Zeroql-Duke plato q3 1v1 1. Raven 2. Tiger Sima, Rambo, Kiki i Dzo ZAJEDNO imaju jedno prvo mesto cetri druga Raven ima cetri prva jedno drugo btw, Raven nije u reprezentaciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Don't call me dzo to je proslost .... Pa pazi Raven je che a to nije za reprezentaciju znaci che i scg neide... kratko i jasno... Mogu da se kladim sad kad bi napravili turnir da raven nebi uspeo da pobedi ni tigera,ni simu,ni kik1-a mene manje vise posto sam tdm igrach... mada i ja sam jak Mada kad bi gledali po turnirima ko je kolko osvoji itd...po meni mi smo kese za cuvenog sergia posto leek ja neznam svaki turnir sem ovog poslenjeg koji je uzeo 4to mesto je osvojio mislim leek je car...cak i moj ucitelj ob1 je morao zbog njega ja mislim da polomi razor boom sleng Nemam nista protiv cHeovaca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 To shto Raven pobedi Tigera ili Simu ponekad, jebo te, pa i ja sam Simu pobedjivao, i to iz jednostavnog razloga shto sam mu znao napamet kretanje i nachin razmishljanja.To me ne svrstava u najbolje, nek se malo igra na netu, nek se opusti medju pravim igrachima, nek oseti ping. Nece ovo lichiti na CS Forum.."A zashto ne igra "Neko" u nacionalnom timu kad on moze da pogodi dezertom kroz dvoja vrata i tri kutije lika u oko i to sve dok chachka nos i pricha sa drugarom iz vrtitja koji sedi iza njega" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 E djobe sad stvarno postaje ovo CS forum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuloom Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 aj da prdim i ja malo : bitno je da budes frend sa timm8om da se zezate,prozivate and stuff (godinama...) Quote networks at work keepin' people calm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Aj sad ne bih da hejtujem... 1) Ovo je Team Fuse, i kao takvi .. to nema veze sa reprezentacijom. Sima i Tiger su igrali za reprezentaciju i to admini znaju, tako da je Fuse (posle prijavljivanja) pozvan da ucestvuje. 2) Nebitno ko je sta osvajao.... igrao sam prethodnih nedelju, dve sa Tigerom, Simom, Kikijem... tdm uglavnom. Nesto sam gubio, nesto sam dobijao... uglavnom, poenta je da Raven nije izgubio ni jednom (ja sam licno video samo 1om, i to kada su igrali Sima i Sreta vs. Raven i Undertaker) tdm od njih (poslednjih nedelja)... ako cemo realno, on je trenutno najbolji (verovatno ne 1v1) tdm igrac.... A pod tim mislim da je u najboljoj formi... - A 1v1 njega moze samo Tiger da dobije.... tj. tiger je bolji, ostali ga dobiju na user. Od onoga sto sam video, mislim da bi najbolje sanse za neki tdm uspeh imali Raven i Kiki, ili Raven i Sima. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Zaboravih.... GL Simi i Tajgeru ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Pico ,Remedy pa ti u mene vere nemash .:)))) TO BMD ,svaka chast ravenu ,nema sta dechko je zasluzio ,trudi se i vezba .Ajde mi odgovori pojentu cele tvoje mrznje prema fuse-u ,dali bi bio ljubazan da nam[meni] objasnish pojentu celog topica i tvojih postova .Realno meni je stalo da igram ne da se zajebavam nego nesto da uradim .A to sto si ti iskoplekisran do bola ,to sto si ruzan u faci i po izgledu pa dok chitas ove redove se iznutra izjedash od besa to je tvoj problem,mislim koliko treba da budes jadan pa da smaras sa glupostima ,hm jadno je na koji nachin ti ubijash vreme na ovom forumu umesto da budesh komunikativan i zanimljiv ti ispadash idijot koja se krije izmedju redova . Budi dostoja pa izlozi svoje tvrdnje pa ako si mozda u pravu povucicu svoju rech i izvinuti za uvrede . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 A joj BMD..... ovo e gadno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 ReMedy pico pa gde si ti kad mi trebas Ajd TDM bre OC or EC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Btw remedy pa kazi slobodno da ste nas ti i duca sabili 2v2 a da ne pricham kad je ushao cile sabijach :)mislim jbg ,bulja sam nisam igrao dugo :/ Slobodno kazi ,ipak istina je jedno ,a lazzzz je drugo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Tishina. Svi ste bulje. Samo kenjate neshto..Igamo Zoolom i Ja za reprezentaciju, ako nishta dobicemo ih na "kretanje" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Chekam samo da, kako tibor kazhe "nebitan lik" odgovori rambu, pa zatvaram topic ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Ala ste se opustili bre moderatori/administratori.. Svi neshto brishu postove, zakljuchavaju topike, more, kad vam dodjem tamo. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts