Wulfgar Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Pa proveri. Baci "Detect invisibility" dok gledash film u kom je ogledalo u kadru pa tje ti se kasti samo. BTW Shta ti se desilo sa avatarom? Sponge Bob dao otkaz? :) Da bi to uspelo ti morash da imash jachi nivo nego onaj koji je bacio enchantment. Holivud je u stanju da plati najbolje wizarda-e koji su jako visokog nivoa ili da kupe ekipi "Cloak of non-detection" i onda ne mozesh da izvalish ni sa jednom detect magijom. Ni "True seeing" ako ga baci Inquisitor - ne vredi. Ubili Pikola danas - pa iz rispekta stavljam njega umesto Boba. Kako se izvaljuje u All falls down? Gledao sam spot, pa ono, kad pogledam ponovo da znam shta da trazim. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 Kako se izvaljuje u All falls down? Gledao sam spot, pa ono, kad pogledam ponovo da znam shta da trazim. pa, kad se u wc-u gleda u ogledalu, gledaj njegove ruke i njihov odraz :) vidi se da je snimano opet i da su gledali da se samo otprilike poklapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 OK... ali nije mi jasno shta to znachi. Da su snimali i 972049 puta uvek imaju isti problem: kako da snime ogledalo, a da se ne vidi kamera. Snimali su samo ogledalo, onda preko dela gde bi se videla kamera "nalepili" njega kako radi svoje zhk-zhk sranje? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 da bar ja tako mislim.. verovatno ima negde 'the making of...' pa da se vidi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts