Wulfgar Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 ,Jan 15 2005, 20:49:35] e, pa pazite jednu stvar na pocetku foruma, ljudi su se jedni drugima obracali na ovakav nacin. I bilo je mnogo cool........uostalom, za one kojima je ovo gay, neka malo prodzaraju po history-u..... Da ne zaboravim: Postavljanje slike je bila samo shala. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 domacica:) hmm, ovo je mali hejt... oprostite:)) ( )... aaaaa!!! koje dupe!!! strasno... i jos nosi tange, kako je nije bre sramota!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Jevropa konza. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 koji vrh od majice bre Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 aaaaa!!! koje dupe!!! strasno... i jos nosi tange, kako je nije bre sramota!!! :) cudi me da prave tange za tako veliko bulju :))) Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 nisam siguran 100 % da je to tanga. Mozda je samo veci deo gaca nestao u "ambisu" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 Rofl za Jesus Saves, extra je maja...=o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted January 16, 2005 Author Report Share Posted January 16, 2005 Da ne zaboravim: Postavljanje slike je bila samo shala. ma ne, ne ljutim se ja i da je tako..... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts