qwert00 Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 kupljena pre oko 12-13 meseci u gigatronu u okviru gigatron gotove konfiguracije. Dakle kartica je prilicno nova, nije stara 5+ godine kao neke druge. Ako imate nekog u gigatronu moze vam ovo proveriti verovatno po serijskom broju potpuno ispravna. ide radna garancija da probate i da se uverite da je sve ok. ne mogu da je posaljem jer nema kutiju svoju a i ne bih slao kad nema pisanu garanciju. 150e i ovo bi trebalo da je dobra cena 🙂 posebno jer je kartica jedva nesto preko godinu dana stara. formalnu garnaciju nema jer je deo konfiguracije gotove. Ako znate nekog u gigatronu verujem da moze da vam to resi.ili ne moze, ne znam 🙂 Znam samo da posto asus daje 3 godine garancije po logici je skoro 2 godine u nekoj garanciji koju daje asus C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted June 24, 2022 Author Report Share Posted June 24, 2022 prodato danas C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted July 9, 2022 Author Report Share Posted July 9, 2022 Nije aktuelno. Ali imam xfx 570 8gb..kupio.sam je lično ja krajem 2019 ili početkom 2020 u exceed.rs . Imam i kutiju i sve. Nereferentq sa dva ventilatora. Standardna . Može za 145e C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts