Popular Post fatboy Posted July 17, 2020 Popular Post Report Share Posted July 17, 2020 Kao što naslov kaže - XXL MOUSEPADS sa vašim custom printom - 20eur Podloge su klasika gore glatka tkanina, sa donje strane gumirane, 90x40cm dimenzija, koji god kurac zamislite može da se printa offc.... Evo šta sam do sada uradio ljudima, naravno što viša rezolucija slike to oštrije ispadne na podlozi.... NARUČIVANJE ISKLJUČIVO NA MAIL: gajbotron@gmail.com pae o/ 2 1 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted July 20, 2020 Report Share Posted July 20, 2020 @fatboy Aj da pitam ovde, mozda jos nekog zanima: Licno preuzimanje, ili slanje postom? Mogucnosti za placanje? Nisam u Srbiji, a mozda bih narucio, ali pretpostavljam da posiljke za inostranstvo ne mogu (ili mogu a da ja platim)? "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 23, 2020 Author Report Share Posted July 23, 2020 On 7/20/2020 at 11:02 AM, sttevann said: @fatboy Aj da pitam ovde, mozda jos nekog zanima: Licno preuzimanje, ili slanje postom? Mogucnosti za placanje? Nisam u Srbiji, a mozda bih narucio, ali pretpostavljam da posiljke za inostranstvo ne mogu (ili mogu a da ja platim)? Posta naplacuje slanje tog paketa 15eur za inostranstvo - bez obzira da li je Makedonija ili Nemacka.... moze na Paypal sve, ali ovde retko citam poruke, salji na gajbotron@gmail.com sve u vezi toga. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts