zyllion Posted September 13, 2018 Report Share Posted September 13, 2018 (edited) Full pack. Imam dva para pa jedan prodajem. Postoji opcija da prodam same slusalice za 80e ili u kombinaciji sa Ultrasone SIRIUS za 155e. Inace Sirius modul vam omogucava da bilo koje slusalice iz Performance serije koristite i kao wireless (preko bluetooth-a). Sam modul je oko ~100+ e. Podrzava aptX i dosta je glasniji (bolji amp) u poredjenju sa in built modulima kao npr qc35 i hd4.50btnc (te sam imao/imam pa mogu da poredim). Slusalice su sa modulom zvucno u rangu sa qc35 sa prirodnijim zvukom overall , S-Logic+ postavka driver-a nije samo marketing Aktivni noise canceling nemaju ali odlicno izoluju a i udobne su jer imaju meku postavu sa unutrasnje strane earpads-a a i memory foam su. Nisu demo model, izlozbeni i slicne gluposti ja sam jedini vlasnik kupljene su u mediamarkt-u nemackoj. Dezinfikovane, u nepusackom okruzenju i bez kucnih ljubimaca tako da dolaze bez tih primesa Slusalice dolaze u originalnoj kutiji, vrecici za nosenje, kabl sa in line mic i papirologijom Ako uzmete i SIRIUS dobijate modul i usb kabl za punjenje istog. Ne treba im pojacalo kad su u wired modu ali kao i sa svakim modelom pozeljno je imati dobar dac/amp. Rade i na tel odlicno. ***Fun fact : ako zelite da im uzmete neki duzi kabl odgovaraju im kablovi od Sennheiser HD5xx serije, istilocking mehanizam. Za info PM ili mail: zyllion@gmail. com Edited November 16, 2018 by zyllion Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted September 16, 2018 Author Report Share Posted September 16, 2018 (edited) Hd558 prodate Hd4.50btnc prodate Edited November 16, 2018 by zyllion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts