Sarma Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 retardiran sam i ne umem da izguglam... moguce je da ta opcija ne postoji, ali bih iskreno vise voleo da sam retardiran u ovom slucaju. problem: moj skajp cemo obeleziti sa A. skajp koji ne mogu da blokiram cemo obeleziti sa B. (nalazi se u mojim kontaktima i ne mogu da ga brisem) skajp coveka sa kojim ne zelim da komuniciram cemo obeleziti sa X. (ne nalazi se u mojim kontaktima) da li postoji opcija da ne dozvolim pravljenje grupe a + b + x bez mog odobrenja (ili uopste)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted April 21, 2018 Report Share Posted April 21, 2018 (edited) B i X se poznaju? Mislim da si onda potpuno u milosti osobe B da li će da te ubaci u konferenciju ili ne. Ti možeš, ako je voice, da se ne javiš. Ili da izađeš ako je chat. Edited April 21, 2018 by Dreadnought Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 21, 2018 Author Report Share Posted April 21, 2018 hvala za tuznu istinu... tako sam i mislio... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts