Santa Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Zna li neko gde u BG-u (poželjno NBZ-munZe) može da se izvrši uslužno skraćivanje i kantovanje ploče od MDF-a (36mm). Ove firme koje sam zvao seku samo robu koju prodaju. Treba sa 150*80 da je isečem na 130*70. Hvala unapred, Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 11, 2017 Report Share Posted December 11, 2017 Agacija u Tosinom bunaru uradi prosto secenje, ako ih zamolis. Castis coveka koji ti je uradio posle. Tako je bilo pre oko 4 godine. Mozda pokusas u Uradi sam u Omladinskih brigada, mada nisam siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted December 11, 2017 Author Report Share Posted December 11, 2017 Zvao Agaciju (odmah), i odjebali me za minut :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted December 12, 2017 Report Share Posted December 12, 2017 Jbg, nikad ih nisam zvao, samo se pojavim kod njih u radno vreme sa plocom/daskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts