badnick Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Igra li ko? Ja sam se odusevio kako je optimizovan u odnosu na pubg! Mapa je manja, nisam izvalio da ima vozila. Ma nisam jos nista izvalio tek sam probao dve partije i vr' mi deluje:) Bedak je sto ima samo solo i quad. Mogli bi neki quad da organizujemo ha? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Onaj momenat kad je neoptimizovani pubg koji ima preruznu grafiku, preruzni interfejs, pregadne kontrole i generalno nista na sebi lepo osim atmosfere.... bolji of ultranapeglanog fortnite-a. Neke stvari se ne mogu platiti. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Pubg je govno, isto kao sto je kotk bio ovo deluje fun samo eto ja sam vise fun realisticnijih pucacina ali pubg je toliko izbagovan da ga upalim samo 1 dnedno da bih ga ugasio posle par minuta. a fortnite jednostavno nije moj fah ali ovako deluje zanimljivo, mnogo zanimljivije nego pubg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 I meni deluje više fan nego pubg, ali nisam fun žanra svakako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 Arma 3 Battle Royale > Sve ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts