ZlAyErS Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Caos, ima li neko od vas marvo gaming mis neki? planiram da uzmem za CSGO iskljucivo pa me zanima da li mis "preskace" prilikom brzog okretanja i td.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 ako je optički neće preskakati, bar ne bi trebalo prvi put čujem za ovu marku, s obzirom koliko je ružan mogu da zaključim da je od jeftine plastike, tako da bolje uštekaj još para i kupi neki provereniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlAyErS Posted September 12, 2017 Author Report Share Posted September 12, 2017 10 minutes ago, prota_ said: ako je optički neće preskakati, bar ne bi trebalo prvi put čujem za ovu marku, s obzirom koliko je ružan mogu da zaključim da je od jeftine plastike, tako da bolje uštekaj još para i kupi neki provereniji Imam sad havit ms666 opticki, i preskace ako npr igram sa sensitivity 1.. a ostalo mi prebrzo i nije to to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 pa ne znam koliko je marvo napredak sa havit kupi neki ne-rumunski tipa logitec, razer, steelseries, zowie i to i neće preskakati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@AleksaB Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Probaj zowie, trenutno je gigant sto se tice miseva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 rival 310 je fantastican, zowie je kul isto, logitech je standardno dobar Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Bilo koji od Zowie modela, ubedljivo su najbolji plus nikakav drajver ne treba! A mozes i neki drugi brend samo da ima u sebi 3310 ili 3360 opticki senzor. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Ja imam stari rival onaj klasican to je valjda sad rival 300, ali mu se izlizala guma sa leve strane mozda to nekom smeta ali meni ne. Devojka ima rival 100 i on je ok igrao sam sa njime, ali da ponovo uzimam verovatno bi uzeo zowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts