qbA Posted May 21, 2017 Report Share Posted May 21, 2017 (edited) Skoro sam uzeo moju prvu konzolu i malo sam izgubljen sa nabavkom igra. Cilj mi je bio kreirati strani account za PSN i kupovati igre online, ali... od kako imam konzolu vec jedno 10 dana, manje od pola tog vremena sam mogao da koristim PSN store, tako da nebi trebao da se nadam boljitku za digitalne igrice a i cene nisu nista manje. Cini mi se najpovoljnije se mogu naci na kupujem prodajem, nego da li ima jos negde gde moze da se pogleda u beogradu? Edited May 21, 2017 by qbA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 26, 2017 Author Report Share Posted May 26, 2017 Ovi likovi iz Sapca su JAKO povoljni, nasao sam ih na kupujem prodajem sajtu. http://gameshop.spacenet.rs/index.php?route=common/home Jedino oni prodaju igre bas jeftino izmedju 3000/4000 din. A skoro su izasle pojedine igre.. Sta mislite koliko su legitimne ove igre? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts