Siki Posted January 23, 2017 Report Share Posted January 23, 2017 Pozdrav, sa pocetkom nove sezone sam odlucio da prodam svoj acc ili zamenim za neki dobar world of warcraft acc. u koji je dosta ulozeno i vremena i novca . Acc se nalazi na EUNE Rank: acc je proslu sezonu zavrsio Platinum ( trenutno rank posle promocija Silver) Champ : posedujem sve champove Skinovi: imam trenunto 230+ skinova uglavnom 975+ skinovi bas mnogo legendary skinova takodje i 2 od 3250. Rune page i rune : posedujem maximalan broj run page (20 run page) i sve rune koje mogu da se kupe tir 3 IP i RP : trenutno imam negde oko 100 000 IP poena i nesto sitno RP poena Ikonice nisam brojao ali mislim da ima preko 60 ikona i 5+ skinova za wardove. Ukoliko je neko zainteresovan acc prodajem ili menjam za neki JAKO dobar wow acc . ukoliko dodje do prodaje pozeljno je uraditi trade/prodaju u cetiri oka tako je najsigurnije za obe strane. Kontakt iskljucivo preko sms pa cu vas pozvati cim budem imao vremena ili preko KP. Hvala i POZDRAV : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Nisi toliko oran da prodas ovaj acc? Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted February 6, 2017 Author Report Share Posted February 6, 2017 jesam , ukoliko je ponuda na mestu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted March 1, 2017 Author Report Share Posted March 1, 2017 Bump Dodati jos neki skinovi (Project ashe blood moon jhin i jos neki random iz kutijica na reroll) acc i dalje otvoren za ponude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted April 28, 2018 Author Report Share Posted April 28, 2018 Bump 290skinova sada . ( platinum prosla sezona , trenutno gold 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted May 27, 2018 Author Report Share Posted May 27, 2018 Bump isti acc samo malo osvezen Acc se nalazi na EUNE Rank: acc je proslu sezonu zavrsio Platinum ( trenutno rank Gold 3 solo que) Champ : posedujem sve champove Skinovi: imam trenunto 283+ skinova uglavnom 975+ skinovi bas mnogo legendary skinova takodje i 2 od 3250 + Hexttech Annie Rune page : maximalan broj runa page (20) IP i RP : trenutno imam negde oko 40 000 blue essence i nesto sitno RP poena Ikonice :152 Ward skinova : preko 15 ukoliko dodje do prodaje pozeljno je uraditi trade/prodaju u cetiri oka tako je najsigurnije za obe strane. Sve sto vas interesuje i ponude slobodno me kontaktirajte. Hvala i POZDRAV : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts