Heron Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 (edited) Lock! Edited January 22, 2017 by Heron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 Dodaj ovog lika http://steamcommunity.com/id/kGRANGE/ , on je spreman da izdvoji i vise vremena nego ti :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 +Ima orgu u kojoj bi imali platu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted November 14, 2016 Report Share Posted November 14, 2016 +I beneficirani radni staz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 +ako nemas neki deo opreme (prvo sto mi pada na pamet je monitor 144hz) kupice ti on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markocsgo Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 (edited) Reached 2400+ ELO (No.1 in Serbia / Top 350 Europe) on Faceit at October 30th 2016. LUL LUL LUL LUL LUL Edited November 16, 2016 by markocsgo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 1 hour ago, markocsgo said: Reached 2400+ ELO (No.1 in Serbia / Top 350 Europe) on Faceit at October 30th 2016. LUL LUL LUL LUL LUL Koga boli kurac druze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brzak Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 bitno da ste vi mnogo pametni pa ga zajebavate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 znas kako kazu 100 ljudi sto cudi,100 zena 200 sisa... aj neki random likovi to mi je ok ali petar holmes da podjebava... eeee otisli smo u kurac :) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted November 16, 2016 Report Share Posted November 16, 2016 2 hours ago, lakyhejt said: znas kako kazu 100 ljudi sto cudi,100 zena 200 sisa... aj neki random likovi to mi je ok ali petar holmes da podjebava... eeee otisli smo u kurac :) A ko si ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markocsgo Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 (edited) @dzigili sto si se napalio toliko? hoces da ti platimo neku ku*** da ti ga malo izdr****? xD Posto visis na ovom ruru i odgovaras na svaki topic koji izadje, moras malo da se opustis. Edited November 17, 2016 by markocsgo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 you need to relax a little Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Mora da sam napet, tesko je videti uspesnog srpskog igraca koji ima 2400 elo i dodirnuo je olofa za falus, izjeda me ljubomora izvini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markocsgo Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 1 hour ago, dzigili said: Mora da sam napet, tesko je videti uspesnog srpskog igraca koji ima 2400 elo i dodirnuo je olofa za falus, izjeda me ljubomora izvini... Druze, pogledaj njegov steam profil i bice ti malo jasnije :) Koliko si samo tupav :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 Ma nije to ni bitno i da je najgori igrac,zasto ovakvi postovi... sta smarate po tudjim tredovima,mislim ok poenta je da ljudi komentarisu ne bi oni ovo ovako napravili,ali zasto uvek negativno. :) Moze li nekad neka rec podrske bilo sta,a ne samo trol. Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted November 17, 2016 Report Share Posted November 17, 2016 2 hours ago, lakyhejt said: Ma nije to ni bitno i da je najgori igrac,zasto ovakvi postovi... sta smarate po tudjim tredovima,mislim ok poenta je da ljudi komentarisu ne bi oni ovo ovako napravili,ali zasto uvek negativno. :) Moze li nekad neka rec podrske bilo sta,a ne samo trol. Za neupucene i za one koji nisu shvatili, trol nema ama bas nikakve veze sa deckom koji je napravio post. Ovim putem mu se izvinjavam, ali sto bi mi rekli, zicer je zicer :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts