dondare1312 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 (edited) Lol acc napravljen kad je izasla igrica. Prvi vlasnik imam prvobitan email prodajem jel sam presto da igram zbog posla. sezona 1 unranked sezona 2 silver sezona 3 gold sezona 4 platinum sezona 5 platinum sezona 6 platinum ip 3000 rp 0 summoner name: a1mw0w acc je na eune. 82 heroja skinovi black belt udyr dreadknight garen dragonslayer vayne scarlet hammer poppy special weapon zac snow day malzahar team spirit anivia victorius janna judgment kayle ravenborn leblanc victorius morgana victorius sivir project lucian skin shard 20 rune page 7 razlicitih zutih runa t3 8 plavih runa t3 6 crvenih runa t3 11 velikih runa t3 nzm koliko acc vredi tako da svaka ponuda je dobrodosla. ja sam za licno preuzimanje account-a ako je to u mogucnosti da se nadjemo u neku igraonicu (beograd, pancevo, vrsac) Edited September 13, 2016 by dondare1312 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts