SavKe Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Otprilike su svi očekivali ovakav razvoj događaja, CD Projekt radi na samostalnoj Gwent kartičnoj igri baziranoj na Gwentu iz Witcher 3 http://play.co.rs/2016/06/cd-projekt-ce-predstaviti-gwent-na-e3-sajmu/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Mobilna il gtfo Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 10, 2016 Author Report Share Posted June 10, 2016 Počeli da rade reklame ko Blizzard za Old Gods https://pbs.twimg.com/media/Ckipn7xUYAAbXAZ.jpg:large Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts