MarvinPvP Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Nemate podforum za prodaju HS acc-ova, pa ne znam gde bi to trebalo da ide :/ tl;dr EU, 34 Leg (2 su gold), 53 Epica, ima dusta za jos 2 lega, otvoreno 40ak bustera nove ekspanzije, sve avanture su tu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 5, 2016 Report Share Posted May 5, 2016 Prebacio sam ti ovde u oglase. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted May 6, 2016 Author Report Share Posted May 6, 2016 hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted May 11, 2016 Author Report Share Posted May 11, 2016 bymp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts