Glly Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 (edited) eSport udruženje E-frag (Electronic Frag) ove godine počinje sa realizacijom prve profesionalne domaće lige u jednoj od najpopularnijih igara iz opusa eSport-a. Na radost svih ljubitelja igre Counter Strike Global Offensive, od ove godine će biti organizovana PRVA CS:GO LIGA u Srbiji.Prva CS:GO Liga Srbije je osmišljena sa ciljem da podigne domaću Counter Strike scenu na nivo svih vodećih svetskih liga poput: Poljske, Danske, Švedske, Rusije, Sjedinjenih Američkih Država… Kao takva, liga bi pružila šansu mladim domaćim igračima da pokažu svoj talenat i možda baš nekom od njih u budućnosti obezbedi poziciju u samom vrhu svetskog eSport-a.Liga će startovati kvalifikacionim mečevima 18. aprila a završiće se 09. juna. 12. timova koji kroz kvalifikacije obezbede učesće za prvu sezonu će odigrati 11. mečeva u sistemu “svako sa svakim” (Round Robin) BO2. Očekuje se više od 240 sati direktnog prenosa na zvaničnom e-Frag kanalu (www.azubu.tv/efragtv), nagradni fond od preko 100.000 dinara i mnoštvo robnih nagrada.Svi ljubitelji CS-a će imati priliku da prate mečeve prve lige u direktnom prenosu emitovanom iz novog studija, specijalno dizajniranom za ovu namenu i koji će, svakako, biti jedinstven u ovom delu Evrope. Sama završnica turnira će pored prenosa, biti otvorena i za posetioce. Pravo učešća imaju timovi sa područja teritorije Republike Srbije i svi zainteresovani mogu poslati prijave na https://arena.razerzone.com/tournaments/details/2379/prva-csgo-liga-srbije-qualifiers-25231 najkasnije do 18.4.2016.Ucesce besplatno.Neograniceni broj slotova za kvalifikacije (3x po 4 slota iz kvalifikacija).Nema pozvanih ekipa.Nagradni fond: 1. 64, 500 RSD + robne nagrade2. 32, 150 RSD + robne nagrade3. 10, 700 RSD + robne nagrade4. Robne nagradePored novcanih i robnih nagrada pobednici lige ce predstavljati Srbiju na takmicenju u Indoneziji (IESF) Nisam siguran kako mogu da sherujem ovde zvanicnu video reklamu lige pa cu ostaviti ovaj link (https://www.facebook.com/srbijacsgo/videos/986432978100687/) Edited April 14, 2016 by Glly Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Liga pocinje 16og a prijave do 18og... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 (edited) ni meni nije jasno :-Di u 3:40 da startuje radnim danom,to je nemoguce za ljude koji rade :-D posto nismo svi srednjoskolci :-D Edited April 14, 2016 by -HogaR- Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted April 14, 2016 Author Report Share Posted April 14, 2016 Moja greska 18og pocinje, tri dana su kvalfikacije valjda ce im sefovi dati jedan slobodan dan :P Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 tek sada vidim da su odredjene mape ponovo u kvalifikacijama :-D qq lele :-Dneke ekipe banuju overpass , ili mirage ko ja na primer :-D ne vezbaju mirage :-D jel postoji sansa da se banuju mape?:-D mislim da vam nece biti potrebno ni toliko ,s obzirom da prve 4 ekipe se kvalifikuju,pa tu mogu da se maknu te neozbiljne mape :-D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpulseCSGO Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Isto tako neke ekipe banuju inferno itd..A overpass i mirage nisu bas mix mape, tako da ne bi trebalo da je problem za tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professeur Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Koliko znam to su problemi ove RazerZone platforme, isto je bilo i na prijašnjim Efrag kvalifikacijama. Šteta, jer se gubi veto proces što je jako zanimljiv aspekt Counter Strikea.Inače se čini zanimljiva liga, samo mi se čini 12 ekipa prevelik broj samo za Srbiju, mislim da će 3-4 ekipe bit baš kante za napucavanje što će uzrokovati dosadne mečeve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykal Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Sve je to lepo ali ovo vreme igranja nije bas ok,jer ko sto kaze Hogar mnogo ljudi ima obaveze... Moglo se bar pocinjati od 6 pa bolje da se igra do ponoci nego ovako da mnogo ljudi ne bude u mogucnosti da bude sa svojom ekipom. Realno,bolje da se pomeri za 2 sata kvali i svi srecni :) Quote <3 Dorica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpulseCSGO Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Mislim da se prvo kolo nece ni igrati zbog manjka timova, tako da pocinje u 5, ali rano opet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Platforma je takva da ukoliko ne bude dovoljno ekipa samo se preskače runda 1 i igra se runda 2 a početak ostaje u 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 u prijavljenim ekipama Guerilla Method Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpulseCSGO Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Platforma je takva da ukoliko ne bude dovoljno ekipa samo se preskače runda 1 i igra se runda 2 a početak ostaje u 4.Ahaa, hvala za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpulseCSGO Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 (edited) ... Edited April 22, 2016 by ImpulseCSGO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Sto ce ovo da bude silver fest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 Poznati su svi učesnici CS:GO Lige Srbije;http://cs-go.rs/csgo-liga-srbije-12-velicanstvenih-u-borbi-za-srpski-presto/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted April 22, 2016 Report Share Posted April 22, 2016 Imam jedno pitanje , s obzirom da ce uskoro pocetak lige :-)Vecerasnjim update-om INFERNO je izbacen iz ACTIVE mapa,koje se igraju na turnirima, i stavljena u rezervu,dok je u AKTIVNE mape ubacen NUKE.jel ce se na online delu lige ( i lanu ) igrati sa infernom ili sa nuke-om? 2 Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 u prijavljenim ekipama Guerilla Method Ako si se ti iznenadio imenom. Reci tek kako je meni bilo :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efragProducer Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Prvi mecevi Srpske lige su upravo live na http://azubu.tv/efragrs , meceve prenose Vukan "SVOJKE" Svojic i Vladan "k1d" Blagojevic , dodjite i uzivajte :)17:00 - GamePub vs. Creation eSports19:00 - Team 1231 vs. iNation21:00 - myRevenge vs. Rize Gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efragProducer Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Nastavak prvog kola Srpske Lige pocinje kroz koji minut, kao i juce, http://azubu.tv/efragrs , vidimo se! 17:00 Buran vs. CS-GO.rs 19:00 HEJT vs. EI4 21:00 EXECUTORS vs. Quest Gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bibi Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Statistika 1. kola CS:GO lige Srbije:http://cs-go.rs/statistika-1-kola-csgo-lige-srbije/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
professeur Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 Jesu li negdje dostupni VOD-ovi srpske lige i ove sezone rising starsa? Htio bi čuti kako svojke komentira :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 http://www.azubu.tv/efragrs gore desno vods 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efragProducer Posted May 28, 2016 Report Share Posted May 28, 2016 Drugo kolo Srpske Lige upravo live na http://azubu.tv/efragrs , meceve prenose Vukan "SVOJKE" Svojic i Marko "rema" Stojmenovic, vidimo se! :) 13:00 iNation vs. faithIN 15:00 iNation vs. Executors 17:00 faithIN vs. BURAN 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efragProducer Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Zavrsetak drugog kola Prve Srpske Lige live na http://azubu.tv/efragrs , komentatori kao i juce Vukan "SVOJKE" Svojic i Marko "rema" Stojmenovic 17:00 Team 1231 vs. Quest Gaming 19:00 HEJT vs. Go2Kitchen 21:00 CS-GO.rs vs. RIZE Gaming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted May 29, 2016 Report Share Posted May 29, 2016 Gledao sam juce 10 rundi meca faithin - buran i to mi je dosta... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts