3LANCER Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 (edited) Turnir će se održati 16. aprila sa početkom u 15h u prostorijama KlanRUR redakcije u Vele Nigrinove 2 u Beogradu (dođite barem 15ak do 30 minuta ranije kako biste se smestili i potvrdili prijavu na licu mesta). Kao što je uvek bilo pravilo kod naših turnira, učešće je potpuno besplatno.Turnir je zvanično podržan od strane Psyonix i najbolje igrače očekuju kodovi za pakete automobila za Rocket League – Revenge of The Battle cars, Back to the future i Batmobile. Kako se bude bližio dan turnira otkrivaćemo i ostale nagrade tako da pratite ovu stranu.Format turnira će biti 2-na-2 (svaki tim igra na jednoj mašini u split-screenu), sa best of 3 mečevima. Dozvoljeno je igranje svih mapa iz Competitive rotacije, s tim što tim koji izgubi ima pravo da bira sledeći stadion. Od broja ekipa koje se budu pojavile na dan turnira biće dogovoreno da li će biti single ili double eliminacije, ali ćemo se potruditi da svi imaju priliku da igraju više puta.Igraće se PC verzija i obezbedićemo žičane kontrolere kao i same igre, ali naravno možete doneti i svoje dokle god su kompatibilni sa igrom. Molimo samo da ako donosite bežične kontrolere da ponesete i odgovarajuće kablove za povezivanje na USB. Naravno, igrači mogu da se između sebe dogovore o rešavanju svih nesuglasica i nadamo se fer i prijateljskoj atmosferi.Ceo turnir ćete moći da pratite uživo na našem Twitch kanalu, a na našem Youtube kanalu će naknadno biti dostupni snimci sa turnira.Prijavljivanje za turnir možete obaviti putem ovog formulara: http://goo.gl/forms/ATqLUUUj4L Edited April 14, 2016 by 3LANCER Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Da li mora bas gamepad? Ja sam navikao key+mouse setup :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tool Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Kako vise igraca da igra u isto vreme na key+mouse? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 Okej, uopšte mi nije padalo na pamet da se RL igra i tako pošto sam navikao na gamepad xDKoliki je problem ako bi bilo gamepad exclusive? Nemamo baš prostora za 4 PC-a + dodatni na kome će biti spectator sa velikim ekranom za gledaoce. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiiLee Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Jel ima neko da oce da igra na turniru a da nema sa kim? Ja sam Challenger 2, ako ima neko tu od Challenger 1 do 3, da odemo, cisto da ucestvujemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Ja isto igram na keyboard + mouse :/Ako bude ta mogucnost, dosao bi verovatno sa drugarom da podrzim turnir :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Takodje sam navikao na keyboard + mouse pa me zanima da li je obavezno igrati na dzojstiku?U svakom slucaju cu doci sa drugarom ako budem imao slobodan dan 16.og Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus. Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Jel i dalje stoji da ce biti joypad only ili ce se na kraju obezbediti tast + mis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted April 11, 2016 Author Report Share Posted April 11, 2016 Ovako - k+m bi bilo moguće samo ako jedan iz tima igra tako a drugi na gamepadu pošto su timovi postavljeni u split-screen. Mi bismo voleli da imamo 4 kompa da svako igra odvojeno i kako hoće, ali prostor nam ne dozvoljava. A i turniri u RL se obično (uvek) igraju na kontrolerima... :)Na kraju krajeva - prvi je turnir, dođite da se zezamo i igramo. Zar je bitno da li se igra na gamepadu, tastaturi ili trotinetu? :) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted April 14, 2016 Author Report Share Posted April 14, 2016 Upravo smo saznali da je maraton u subotu xDTako da početak turnira pomeramo na 15h, sve ostalo ostaje kao što piše gore. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted April 15, 2016 Author Report Share Posted April 15, 2016 Posle dosta testiranja - moraćemo ipak da idemo sa gamepadima. Tastatura se uvek vidi kao player1, a tako se povezuje i prvi gamepad.Mi imamo obezbeđene Dualshock 4 i Xbox One kontrolere, svi će biti povezani kablovima tako da nemate brige oko pucanja ingame ili daleko bilo praznih baterija. Naravno, ko želi može da ponese i svoj gamepad, dokle god nije potreban neki poseban softver da bi ga igra prepoznavala.Još jednom da ponovim - turnir počinje u 15h, dođite bar 15ak minuta ranije kako biste se smestili, prijavili i upoznali sa ekipom :)Vidimo se sutra! Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted May 11, 2016 Author Report Share Posted May 11, 2016 Ostadoh dužan za snimke sa turnira: Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts