MikroStalja Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Pozdrav, Gosunoob.com je sajt na engleskom jeziku koji objavljuje veliki broj tutorijala za video igre i želimo da proširimo svoj tim. Tražimo Senior Content Editora (pisca tutorijala) za puno radno vreme iz naše kancelarije u Beogradu. Više detalja i prijavu možete izvršiti na: https://poslovi.infostud.com/posao/Senior-Web-Content-Creator-Editor/MMORPG-Life/134082 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Fali vam search opcija na sajtu, osim ukoliko other games pokriva sve ostale naslove a u tom slucaju vam fali jos naslova (razumem da je za to neophodno vise ljudskih resursa) ali eto, just my 2 cents :) . There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 (edited) Searcha nema samo na home strani, ali na ostalim stranicama je u sidebaru na vrhu. Home strana nam je inace najmanje posecena tako da nam nije bilo ni vazno. Redizajn je u izradi btw (tek smo krajem prosle godine "eksplodirali" - prosla godina zavrsena sa skoro 18 miliona ljudi koji su posetili sajt i preko 100 miliona pregledanih strana) Edited January 20, 2016 by MikroStalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Searcha nema samo na home strani, ali na ostalim stranicama je u sidebaru na vrhu. Home strana nam je inace najmanje posecena tako da nam nije bilo ni vazno. Redizajn je u izradi btw (tek smo krajem prosle godine "eksplodirali" - prosla godina zavrsena sa skoro 18 miliona ljudi koji su posetili sajt i preko 100 miliona pregledanih strana)U svakom slucaju mislim da je neophodan i na pocetnoj. To ti je direktan user experience, otisao sam da vidim sajt, nije bilo searcha niti liste svih igara a one sto su izlistane mi nisu bile zanimljive i ugasio sam sajt. Korisnici nemaju vremena/zivaca/strpljena da pretrazuju dalje. Tako da bih ja definitivno ubacio isti, no opet to je samo mojih 2 centa :) 1 There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 Searcha nema samo na home strani, ali na ostalim stranicama je u sidebaru na vrhu. Home strana nam je inace najmanje posecena tako da nam nije bilo ni vazno. Redizajn je u izradi btw (tek smo krajem prosle godine "eksplodirali" - prosla godina zavrsena sa skoro 18 miliona ljudi koji su posetili sajt i preko 100 miliona pregledanih strana)U svakom slucaju mislim da je neophodan i na pocetnoj. To ti je direktan user experience, otisao sam da vidim sajt, nije bilo searcha niti liste svih igara a one sto su izlistane mi nisu bile zanimljive i ugasio sam sajt. Korisnici nemaju vremena/zivaca/strpljena da pretrazuju dalje. Tako da bih ja definitivno ubacio isti, no opet to je samo mojih 2 centa :) U potpunosti se slazem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts