Neptune Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 Kupio sam novi komp, pa tuzna srca i s bolom u dusi prodajem svoj dobri stariHP Envy 17-3270NR (Jul 2012)CPU: 2.30 GHz 3rd generation Intel Core i7-3610QM Processor with Turbo Boost Technology up to 3.30 GHzRAM: 12GB (8+4) 1600MHz DDR3 SDRAM (2 DIMM)GPU: Radeon HD 7850M switchable graphics with 1024MB GDDR5 and up to 5093MB total graphics memoryDisplay: 17.3-inch diagonal Radiance Full HD Infinity LED-backlit display (1920x1080)Disk 1: Intel SSD 120GBDisk 2: Hard Drive 750GB 7200RPM hard drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection(fabricki 2 slota za disk, prim aut)Multimedia Drive Slot: SuperMulti DVD burnerWireless Connectivity 802.11a/b/g/n WLAN Bluetooth with WiDiSound: Beats Audio with 6 speakers and a subwooferKeyboard: HP Radiance Backlit KeyboardDimensions 16.37" (L) x 10.66" (W) x 1.28" HWeight 7.37 lbsBaterija kupljena nova pre 6 meseci, drzi oko 4 sata. Sto se tice gejminga, radi vecina stvari bez problema, igrao sam npr novi Wolfenstein na High detaljima, Witcher 2 na mid-high detaljima (35 fps sa GPU o/c, 30 bez), sad igram Resident Evil HD Remaster na full detaljima. Lapas je generalno u odlicnom stanju. Ono sto mogu da izdvojim je da je menjan displej pre 2 godine u zvanicnom servisu, pod garancijom (bila se pojavila neka linija u donjem delu). Na ovom displeju postoji tackica koja je malo vise osvetljena, ali to stoji vec nekih godinu dana, i neprimetna je sem ako se bas gleda u nju. Taster 6 na numerickoj tastaturi nije osvetljen, a u donjem levom uglu postoje male ogrebotine na maski. Sto se tice performansi, laptop je i danas bolji od vecine na trzistu, kada je kupljen, placen je u Americi $1500, kod nas se nije mogao ni naci. Ja ga prodajem za 500 EUR. Bice dostupan od januara (tada mi stize novi komp), ja sam u NS, moze da se pogleda, takodje saljem snimak ko je zainteresovan. Kao poklon, kupac dobija Curb: Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted December 8, 2015 Author Report Share Posted December 8, 2015 Prodato. Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts