iAN Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Na prodaju grafička karta ASUS Ati Radeon EAH5770 1GB DDR5. Kupljena je uz računar Gigatron Carbon pre 5 meseci u Gigatronu uz dve godine garancije što znači da je jos 19 meseci pod garancijom.Razlog prodaje je nadogradnja računara, inače je grafička odlično rešenje za igre. Cena: 9.000 dinaraKontakt: 063 585 648 (Darko) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYM.Dex Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Osim ako ti nije cilj da prevaris nekoga, smanji cenu. MOZDA vredi 40% tvoje navedene cene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 Ja sam Sapphire Radeon 5770 kupio za neki komp 2009. i tad sam je platio tipa 12k dinara :DEvo je sad sakuplja prašinu pošto je odavno otišla u penziju, kako mi nije palo na pamet da je prodam za 9000 dinara :DDD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts