Glly Posted August 22, 2015 Report Share Posted August 22, 2015 Pocele su rezervacije karata za lan finale svetskog prvenstva koje ce biti odrzano od 8og do 11og oktobra u Beogradskom Sava Centru. Sve sto je potrebno da uradite ukoliko zelite kartu je da odete na link dole i unesete potrebne podatke. Ukoliko vam treba neka pomoc ili vam nesto nije jasno u vezi rezervacije karata slobodno pitajte ovde.http://www.e-frag.net/tickets/ Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
markocsgo Posted August 23, 2015 Report Share Posted August 23, 2015 Rezervisao sam kartu ali necu moci da dodjem 8., ako dodjem 10. oktobra jel ce karta da mi vazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted August 23, 2015 Author Report Share Posted August 23, 2015 Da hoce naravno Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCkE- Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 ja bih hteo da pitam, kako mozemo da dobijemo karte za twc mi koji smo igrali kvalifikacije za balkan cup #1 posto je pisalo da dobijaju svi koji igraju kup? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 ja bih hteo da pitam, kako mozemo da dobijemo karte za twc mi koji smo igrali kvalifikacije za balkan cup #1 posto je pisalo da dobijaju svi koji igraju kup? Posaljite email na marko.efrag@gmail.com sa imenom, prezimenom, brojem telefona i grad odakle dolazite za sve koji zele da dodju u Sava Centar i karte ce vas cekati na ulazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glly Posted August 26, 2015 Author Report Share Posted August 26, 2015 1000 karti je vec otislo... Od danas mozete videti i bilborde po Beogradu sa najavom za TWC 2015. Quote E-FRAG.NET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts