mandik Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Kupujem kolicinu od 250 CSGO kljuceva. Cena kljuceva otprilike od 100 do 120 dinara po kljucu da bude posto je velika cifra kljuceva. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randje Posted July 24, 2015 Report Share Posted July 24, 2015 Ne mozes tako da kupis jer to nije velika cifra :D :D :D .... I ima dosta ljudi koji bi to kupili za 180-190 din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandik Posted July 25, 2015 Author Report Share Posted July 25, 2015 Ti ako ne zelis da prodas nemoj da se javljas, ja znam kako sam kupovao pre godinu dana i za koju cenu i za koliko kljuceva je ta cena bila spustena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Mislim ok , ja razumem sta ti pokusavas , prodao si neku kolicinu kljuceva po nekoj ceni od 180-190 dinara recimo 100 kljuceva i sad imas 19000 hiljada i sad bi ti sa tim parama da kupis 100 kljuceva po ceni od 100-120 dinara i platis 10000-12000 dinara i obrces tako dok ne kupis gajbu na beverli hilsu , svako ko je iole jednom prodao kljuceve isto razmislja, samo da ti kazem da ta prica ne pije vodu, msm u principu ja bi iskreno voleo da ti nadjes nekoga ko je zainteresovan i da mi dokazes da nisam upravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandik Posted July 25, 2015 Author Report Share Posted July 25, 2015 Uopste nisam prodao nikakve kljuceve niti ista, ne kupujem ih ja nego neko ko je izgubio skinove i hoce da se povrati. Ja kad sam prodavao kljuceve bila im je cena 2.15e i prodavao sam ih za 110 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randje Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 pa to ti pricam brate :D , to je bilo pre godinu dana :D sad tesko da mozes da uzmes tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts