Jump to content

RUST dobio poveći update – novi oklopi, ženski modeli…


Recommended Posts

Igra sa preživljavanjem i stvaranjem sopstvene opreme, Rust, ujedno i igra u kojoj slobodno možete da trčkarate okolo goli a veličina polnog organa određena je SteamIDjem, dobila je svoj novi i poveći update. Ubačen je sistem inventara sličan onome u Team Fortress 2, tu je novi set oklopa kao i ženski modeli.

Kako su RUST zamislili kao MMO gde su svi na istom serveru a ne igru na više manjih servera, koncept TF2 inventara se super uklopio u trenutno stanje. U njemu se za sada nalazi nekoliko majica, farmerki i jakni i igrači ih mogu osvojiti samo igranjem, dok će vremenom ubacivati i druge novitete. Prosečan igrač bi trebalo da osvoji sve što je trenutno u rotaciji već nakon mesec dana igranja. Svi dodaci pojaviće se u Steam inventaru kako igrate i biće kozmetički i globalni dodaci.

Pored toga, Rust ima ženske modele, a baš kao što veličinu penisa određuje SteamID, isto će tako biti određeno i da li ste muškarac ili žena, u igri. Nema ličnog izbora. Dodata su i dva nova seta oklopa, a ono što će mnogi ceniti je i novi sistem slobodnog gledanja oko sebe, ukoliko držite pritisnut taster ALT. Nakon ovoga, biće ubačena i podrška za praćenje pomeraja glave, kako bi se RUST pripremio za VR.

The post RUST dobio poveći update – novi oklopi, ženski modeli… appeared first on KlanRUR.



Pročitajte kompletan članak
  • Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 1

oGvh0q0.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...