zyllion Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Za novac, ponude na PM. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 Sta ti vredi kad ces i sa tim mmr-om da obrnes 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 5, 2015 Author Report Share Posted July 5, 2015 Ne pise [iznesi svoje cenjeno misljenje o kupovini] niti [Moralisanje o kupovini] a niti sam u postu napisao da mi treba glasanje o ispravnosti kupovine acc-a. Tako da ako zelis da budes attention whore budi na nekom drugom mestu plz, a ne na "DOTA OGLASIMA" u kojima btw spamujes... Cheers P.S. Kupicu drugi ako "obrnem" , ez as dat. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 6, 2015 Author Report Share Posted July 6, 2015 (edited) acc je za mog ortaka koji radi u dubaiu , ne znam sta vam nije jasno ni sta vas inspirise da kenjate. covek radi i nema vremena da igra i leveluje acc ni da grinduje mmr da bi igrao sa nama. a ti hajvanvata i ostali inteligentni i high mmr igraci i strucnjaci ne znam zasto brinete toliko ? da li je sav problem dote u tom 1 acc-u koji uzimamo da bi mogli stari drugari da igraju 2-3 partije uvece? a za mmr ljudima iz nase ekipe ne brini. nismo iskompleksirani zbog igre a smanjivacemo mmr jedni drugima a i ni ne planiramo da ikome kvarimo uzitak. a idiot si ovde ispao samo ti , neka te mama i tata nauce da to sto imas ruke ne znaci da mozes da seres i insinuiras razne gluposti nije ti ovo twitter nit su ovde samo bezglavi hipsteri koji gledaju kako da im poraste e-pen... *ako moze neki admin da delete ovaj oglas posto je izgleda nemoguce bilo sta uradiri u srbiji bez 2-3 analiticara i njihovih nevaznih,nepotrebnih i pogresnih misljenja. Edited July 6, 2015 by zyllion 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 acc je za mog ortaka koji radi u dubaiu , ne znam sta vam nije jasno ni sta vas inspirise da kenjate. covek radi i nema vremena da igra i leveluje acc ni da grinduje mmr da bi igrao sa nama. a ti hajvanvata i ostali inteligentni i high mmr igraci i strucnjaci ne znam zasto brinete toliko ? da li je sav problem dote u tom 1 acc-u koji uzimamo da bi mogli stari drugari da igraju 2-3 partije uvece? a za mmr ljudima iz nase ekipe ne brini. nismo iskompleksirani zbog igre a smanjivacemo mmr jedni drugima a i ni ne planiramo da ikome kvarimo uzitak. a idiot si ovde ispao samo ti , neka te mama i tata nauce da to sto imas ruke ne znaci da mozes da seres i insinuiras razne gluposti nije ti ovo twitter nit su ovde samo bezglavi hipsteri koji gledaju kako da im poraste e-pen... *ako moze neki admin da delete ovaj oglas posto je izgleda nemoguce bilo sta uradiri u srbiji bez 2-3 analiticara i njihovih nevaznih,nepotrebnih i pogresnih misljenja. Ako igras sa prijateljima racuna se party MMR (dakle nikakve veze nema sa solo MMR-om), a posto niste iskompleksirani onda moze da igra i bez ranka. 2 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Sad ces na hladjenje! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Ako igras sa prijateljima racuna se party MMR (dakle nikakve veze nema sa solo MMR-om), a posto niste iskompleksirani onda moze da igra i bez ranka. pa mislim da nigde nije ni napomenuto da je solo mmr vec je samo napisano mmr :D necu na hladjenje samo da razjasnim situaciju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 pa mislim da nigde nije ni napomenuto da je solo mmr vec je samo napisano mmr :D necu na hladjenje samo da razjasnim situaciju :D ako nije naglasio da mu treba party onda se podrazumeva da je solo, trn pls :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 i to sto kazes :D generalno ljudima bude slican party/solo ali da je omanuo, omanuo je :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 7, 2015 Author Report Share Posted July 7, 2015 na svu srecu , moze lock. uzeo je acc na nekom stranom forumu, 4.8/4.6. napisao sam mmr zato sto sam mislio da ti do 13 lvl odredi vec bracket u kome si otprilike pa onih 10 calibration je samo fine tuning mmr-a valjda? tako da ako ima 4.5k solo ne verujem da ce imati 3.5k party? mozda i gresim a iskreno me i zabole -.- a kakve veze ima iskompleksiranost sa cinjenicom da je ~5k mmr stack bolji od pub stacka... ionako ne igramo po ceo dan i zato hocemo to malo sto odigramo da bude dobro koliko toliko, uzimajuci u obzir da se ceo zivot kochimo uz rts i moba igre jos od wc2 dana nekim su standardi visoki :S i ne igramo samo on i ja , ima nas jos tvrdoglavih. jednostavno niko nema volje da igra glupe pubove sa low lvl accom posto bi on ionako igrao svaki 2. ili 3. dan. ali dobre su i vase teorije kako unistavam zivote mladih stranaca randomana koji ce da izgube mmr zbog neodgovornog clana rur foruma :( poz all Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 i koliko kostaju akaunti? pitam za drugara takodje, ofc :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts