nogga Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Da me ne razumes sada ti pogresno, ali .... Da sam tako gledao na stvari, onda bih odavno prestao da se bakcem sa organizacijom turnira za neku mizernu ili nikakvu kintu. Ipak nisam prestao, ni posle svih turnira na kojima nisam ni cestito jeo a ni spavao se i dalje cimam. Zasto? Zato sto smatram da ima, pa makar to bilo par, ljudi koji zele da ucine nesto kako bi sve to otislo na neki visi nivo. Jasno nam je svima da za nasu zemlju je za svakog investitora tesko da odvoji neka sredstva da potpomogne organizaciju, prosto..malo smo drustvo kao potrosaci i tako nas i tretiraju. Opet, s vremena na vreme se napravi neki lep event gde kada dodjes vidis tebi neke drage ljude, malo se izigras, malo sprdas, malo svega. i bude ti lepo. A iz godine u godinu eventovi su lepsi, ne vidim zasto bi trebali da budemo imalo losiji od ..Rumuna recimo. Uvek smo mogli i lepse i bolje...i uvek cemo. P.S. i sad ima da iz inata napravim 5 turnira, il 5 il nijedan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Da me ne razumes sada ti pogresno, ali .... Da sam tako gledao na stvari, onda bih odavno prestao da se bakcem sa organizacijom turnira za neku mizernu ili nikakvu kintu. Ipak nisam prestao, ni posle svih turnira na kojima nisam ni cestito jeo a ni spavao se i dalje cimam. Zasto? Zato sto smatram da ima, pa makar to bilo par, ljudi koji zele da ucine nesto kako bi sve to otislo na neki visi nivo. Jasno nam je svima da za nasu zemlju je za svakog investitora tesko da odvoji neka sredstva da potpomogne organizaciju, prosto..malo smo drustvo kao potrosaci i tako nas i tretiraju. Opet, s vremena na vreme se napravi neki lep event gde kada dodjes vidis tebi neke drage ljude, malo se izigras, malo sprdas, malo svega. i bude ti lepo. A iz godine u godinu eventovi su lepsi, ne vidim zasto bi trebali da budemo imalo losiji od ..Rumuna recimo. Uvek smo mogli i lepse i bolje...i uvek cemo. P.S. i sad ima da iz inata napravim 5 turnira, il 5 il nijedan ;) a reci ti meni prika oces ti turnir u 1.6 ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post lesibk2 Posted May 12, 2015 Popular Post Report Share Posted May 12, 2015 Da me ne razumes sada ti pogresno, ali .... Da sam tako gledao na stvari, onda bih odavno prestao da se bakcem sa organizacijom turnira za neku mizernu ili nikakvu kintu. Ipak nisam prestao, ni posle svih turnira na kojima nisam ni cestito jeo a ni spavao se i dalje cimam. Zasto? Zato sto smatram da ima, pa makar to bilo par, ljudi koji zele da ucine nesto kako bi sve to otislo na neki visi nivo. Jasno nam je svima da za nasu zemlju je za svakog investitora tesko da odvoji neka sredstva da potpomogne organizaciju, prosto..malo smo drustvo kao potrosaci i tako nas i tretiraju. Opet, s vremena na vreme se napravi neki lep event gde kada dodjes vidis tebi neke drage ljude, malo se izigras, malo sprdas, malo svega. i bude ti lepo. A iz godine u godinu eventovi su lepsi, ne vidim zasto bi trebali da budemo imalo losiji od ..Rumuna recimo. Uvek smo mogli i lepse i bolje...i uvek cemo. P.S. i sad ima da iz inata napravim 5 turnira, il 5 il nijedan ;) Pa matori zbog toga ja ovde pisem da organizuju cs:go turnir, ako vec tako pricate svi da hocete da se cimate i da pravite sve lepse eventove,neka ovo bude cs:go turnir.taman lepo mesec dana posle ovog sto ide da imamo jos jedan i tako ce se mozda cela ova smrdljiva scena podici na visi nivo...dovoljna je cinjenica da 90posto nasih ekipa nije ostalo zajedno u istom timu na 2 turnira..jel imamo turnir svakih 10 meseci! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post x - Files[kassad] Posted May 12, 2015 Popular Post Report Share Posted May 12, 2015 Kako bre crni gojko da podignes na visi nivo sa organizovanjem turnira gde ce se igrati igrica koja je prestala da se igra pre 3 godine :D 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladabn Posted May 12, 2015 Report Share Posted May 12, 2015 pucamo se 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 može! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 13, 2015 Report Share Posted May 13, 2015 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henry22 Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Recently dll missing errors happened on my computer and the computer can not work for me. I have tried many methods to fix this error. Unluckily, the error can not be fixed. When I try to find the methods to fix this dll missing errors, I was told to try SmartPCFixer and it really helped to fix my dll missing errors. If you have dll file not found errors, try it here:http://www.pcerrorremoval.com/dllerror/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Moje subjektivno misljenje je da smo podigli na visi nivo, od nekad do sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAngerouz Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Nadam se da ce se turnir odrzati, jer ima dosta nas koji i dalje aktivno igramo 1.6 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAngerouz Posted May 15, 2015 Report Share Posted May 15, 2015 Ako neko hoce da organizuje 1.6 turnir sta to vama global profesionalcima smeta? Mislite ako bude jos 1 turnir preko u srbiji u globalu da ce da postanete bolji ? GL sa organizacijom ako bog da i uspe pucamo se ;) Slazem se sa tobom, Ko nece ne mora da dolazi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savelar5 Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Nadam se da ce se turnir odrzati, jer ima dosta nas koji i dalje aktivno igramo 1.6 :) vi sto ste ostali da igrate cs 1,6 bolje da ste uzeli tetris da igrate posto ce svejedno doci mix ekipa sa cs goa i osvojice vam turnir . ali najbitnije je druzenje 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dAngerouz Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 vi sto ste ostali da igrate cs 1,6 bolje da ste uzeli tetris da igrate posto ce svejedno doci mix ekipa sa cs goa i osvojice vam turnir . ali najbitnije je druzenje Ja licno volim csgo, realnija igrica itd itd.. i igram je imam dobru masinu, ali svi oko mene igraju 1.6 tako da igram i jednu i drugu, kao sto si rekao najbitnije je druzenje nista vise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin21 Posted May 16, 2015 Report Share Posted May 16, 2015 Kao sto svi znate cs 1.6 je na izmaku ,ali zbog velikog broja ljudi koji i dalje igraju cs 1.6 i njihovu zelju za odrzavanjem turnira smo odlucili da vas obavestimo da je u ozbiljnom razmatranju organizacija takvog turnira ...Molimo vas iznesite vase misljenje u najkracem mogucem roku , kako bih znali da li je tako nesto moguce i izvodljivo..Hvala :) Turnir ce se odrzati 27 i 28 Juna. Ucesce 5.000 RSD po ekipi . Slike igraonice u kojoj ce se odrzati turnir : Ostale slike mozete videti na stranici : https://www.facebook.com/pages/Game-Pub/143649492491463?fref=ts !Sjajna ideja nadam se da ce se realizovati. Moj klan bi sigurno se prijajavio. Kao i nasi drugari iz makedonije. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin21 Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Kao sto svi znate cs 1.6 je na izmaku ,ali zbog velikog broja ljudi koji i dalje igraju cs 1.6 i njihovu zelju za odrzavanjem turnira smo odlucili da vas obavestimo da je u ozbiljnom razmatranju organizacija takvog turnira ...Molimo vas iznesite vase misljenje u najkracem mogucem roku , kako bih znali da li je tako nesto moguce i izvodljivo..Hvala :) Turnir ce se odrzati 27 i 28 Juna. Ucesce 5.000 RSD po ekipi . Slike igraonice u kojoj ce se odrzati turnir : Ostale slike mozete videti na stranici : https://www.facebook.com/pages/Game-Pub/143649492491463?fref=ts !Sjajna ideja moja ekipa i nasi drugari iz makedonije se sigurno prijavljujemo. Sjajna ideja moja ekipa i nasi drugari iz makedonije se sigurno prijavljujemo. Sjajna ideja moja ekipa i nasi drugari iz makedonije se sigurno prijavljujemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 slobodno jos koji put quote-uj ceo prvi post sa slikama Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Sjajna ideja moja ekipa i nasi drugari iz makedonije se sigurno prijavljujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm88 Posted May 18, 2015 Report Share Posted May 18, 2015 kgb5 , moze li neki kontakt vas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted May 20, 2015 Report Share Posted May 20, 2015 Kad bi se pojavile stare ekipe iz 2002,2003,2004 e to bi bio event štogod ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Kad bi se pojavile stare ekipe iz 2002,2003,2004 e to bi bio event štogod ! :) Aj ne smaraj debilu, znas koliko ti likovi sad imaju godina? glupi NS debil 16 Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 (edited) Aj ne smaraj debilu, znas koliko ti likovi sad imaju godina? glupi NS debil jel si besan? Edited May 21, 2015 by dzigili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm88 Posted May 21, 2015 Report Share Posted May 21, 2015 Ljudi znate li neki info? Hoce li biti turnira ili nece? vidim da ovaj lik nista nije napisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzigili Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Ljudi znate li neki info? Hoce li biti turnira ili nece? vidim da ovaj lik nista nije napisao... Turnir ce se odrzati 27 i 28 Juna.Ucesce 5.000 RSD po ekipi . tako pise na prvoj strani. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Ako bude falio nekom igrac tu sam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts